Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bloembollen mix

Bloembollenmix; voor als u niet kunt kiezen

Soms is het maken van een keuze niet gemakkelijk. Welke bollen combineren nu mooi met elkaar, en welke juist niet? Kunnen bepaalde varianten wel bij elkaar staan? Als u het lastig vindt om een keuze te maken, maar wel verschillende soorten en kleuren wilt aanplanten, dan zijn de bloembollen mixen misschien wel dé oplossing. 

 

In een mix zit meestal dezelfde soort bloembol, met verschillende bloemkleuren. Soms zijn er zelfs meerdere mixen van verschillende bloemkleuren per soort bloembol verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Crocus Grootbloemige mix met meerdere kleuren en de Crocus grootbloemige Mix met alleen blauwe en witte bloemen. Ditzelfde geldt voor de verschillende Hyacint mixen

 

Houdt u van een bonte bloembollen mix of juist niet?

Beide is mogelijk. Als u van een bont gekleurd geheel houdt, kunt u verschillende mixen door elkaar aanplanten. Meng de verschillende bloembollen mixen voor dat u gaat aanplanten door elkaar. Op die manier worden de verschillende kleuren bollen het beste verdeeld over het oppervlak dat u wilt aanplanten. 

 

Houdt u het liever wat rustiger, maar wilt u wel verschillende kleuren bloembollen in de border dan kan dit ook. De Hyacinthus Pastel mix bijvoorbeeld heeft op elkaar afgestemde bloemkleuren. Daarnaast zijn ook bloemkleuren van de Narcissus Double mix en de Tulipa Macaron Mix minder uitbundig van kleur.

 

Happy Bee & Happy Butterfly Mix

De soorten bloembollen uit deze twee bloembollen mixen zijn speciaal geselecteerd op het aantrekken van bijen en vlinders. Waar de andere mixen uit dezelfde soorten bloembollen bestaan, zijn hier juist verschillende soorten bij elkaar gezocht. Al deze bloembollen hebben de eigenschap dat ze vlinders en bijen naar uw tuin lokken. 

 

Er is een bloembollenmix voor zowel het voorjaar als de zomer beschikbaar. Hieronder vindt u de links naar de betreffende bloembollen mix.

 

Bloembollen mix, speciaal voor het aantrekken van bijen:

Happy Bee Voorjaarsbollen mix   -   Happy Bee Zomerbollen mix

 

Bloembollenmix, speciaal voor het aantrekken van vlinders:

Happy Butterfly Voorjaarsbollen mix  -  Happy Butterfly Zomerbollen mix

 

 

voorjaar bloembollen mix

 

Inspiratie Bloembollen mix:

bloembollen mix voor vlinders

 

Geniet van vele kleuren met een bloembollen mix.

bloembollen mix optijd planten

 

Plant uw bloembollen en mix in kleuren en soorten

 

mix tulpen en narcissen met bloembollen

 

Kiest u voor een mix van kleuren of liever één kleur in meerdere soorten bloemen.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.