Digitale Cadeaubon

Wilt u iemand feliciteren, bedanken, veel geluk of sterkte wensen? Onze Digitale Cadeaubon is het ideale cadeau voor iedereen die van tuinplanten houdt. U kunt met onze bon kiezen uit meer dan 4500 verschillende planten en bomen voor in de tuin of op het terras.

Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon verzilveren

Belangrijk: Bij het verzilveren van uw cadeaubon of kortingscode kan het voorkomen dat de minimale orderwaarde na het invullen van de code onder de € 50,- uitkomt. Onze webwinkel zal dan de order niet meer accepteren. Dit is een fout in het systeem dat helaas niet op korte termijn op te lossen is.

 

U heeft uiteraard wel recht op de waarde van de cadeaubon / kortingscode. We willen u vragen om de bestelling te plaatsen zonder gebruik te maken van de code en ons direct nadat u de bestelling gedaan heeft een e-mail te sturen met daarin de code van uw cadeaubon of kortingscode. We zullen er dan voor zorgen dat u de waarde daarvan zo snel mogelijk teruggestort krijgt op uw rekening.

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen met uw vraag. Onze medewerkers van de klantenservice zullen uw vraag snel beantwoorden.Algemene voorwaarden
Digitale cadeaubonnen:

In aanvulling op onze algemene verkoopvoorwaarden gelden voor de Digitale Tuinplantenwinkel.nl Cadeaubonnen, uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl de volgende voorwaarden:

  • Een Digitale Cadeaubon uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend inwisselbaar bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl.
  • Uw Digitale Cadeaubon voor Tuinplantenwinkel.nl kan niet worden ingewisseld bij Neutkens Planten- en bomencentrum en vice versa.
  • Een Digitale Cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is niet inwisselbaar tegen geld.
  • De Digitale Cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is geldig voor onbepaalde tijd.
  • Een gekochte Digitale Cadeaubon bij Tuinplantenwinkel is éénmalig bruikbaar.
  • De cadeaubon dient in één keer besteed te worden; een eventuele restwaarde komt te vervallen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Houd hier rekening mee.
  • Per bestelling kan maximaal één cadeaubon worden verzilverd*.
  • Op iedere cadeaubon vindt u een unieke code die kan worden ingevoerd bij het afronden van de bestelling. Deze code wordt eenmalig verstrekt.
  • Bij het invoeren van uw code wordt de waarde behorende bij de code in mindering gebracht op de totaalprijs van uw bestelling.

* = Als u meerdere cadeaubonnen van Tuinplantenwinkel.nl wenst te verzilveren, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice alvorens u een bestelling plaatst.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.