Informatie over leilaurier caucasica

Een van de groenblijvende leibomen die we op Tuinplantenwinkel.nl aanbieden is de Leilaurier. Kenmerkend voor de Leilaurier Caucasica zijn de grote langwerpige donkergroene bladeren. De Caucasica groeit vrij snel dicht en geeft ook in de winter veel privacy. 

Leilaurier Caucasica planten en verzorgen

Gebruik de Lei-Laurier liever niet op open plaatsen in het buitengebied. Tijdens strenge vorstperiodes zouden ze dan vorstschade op kunnen lopen. Op goed beschutte plaatsen kan deze leiboom behoorlijke winters prima aan zonder grote schade op te lopen. Na de winter kan er wat bladval plaatsvinden, dit is normaal. 

Het snoeien van een Leilaurier kan het beste in de maanden juni en juli op een bewolkte dag. Dit voorkomt brandschade aan het blad. Met een snoeischaar kunt u gericht snoeien zodat er geen bladschade optreedt. We bevelen dit vooral aan bij de Leilaurieren met een groot blad omdat dit daar vaak goed zichtbaar is.

Leilaurier Caucasica kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Leilaurier Caucasica is een van de verschillende Leilaurieren welke we aanbieden op Tuinplantenwinkel.nl. We hebben daarnaast nog andere soorten met elk ieder zijn kenmerken. De Caucasica heeft het langste en spitste blad van al de Leilaurieren. We bieden de Leilaurier Caucasica in verschillende varianten, de Basic variant vormt de basis. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.