Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over witte druiven

Witte druiven hebben een groene kleur en zijn eigenlijk niet wit zoals de naam doet vermoeden. Ze vallen minder goed op dan de blauwe soortgenoten maar zijn niet minder smaakvol. Naast dat deze druif zo geconsumeerd kan worden wordt er van deze druiven ook witte wijn gemaakt of druivensap. Gaat het u ook lukken om wijn te maken? Wij ontvangen graag een foto als het u gelukt is om wijn te maken van de druiven! Proost alvast!

Witte druivenplanten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

We bieden diverse witte druivensoorten aan op onze webshop. Een veel gebruikte en bekende soort is de Vitis 'Vroege Van Der Laan' deze bieden we in twee maatvoeringen aan. De Muskaatdruif en Parel van Zala zijn twee aanraders voor echte smaakliefhebbers.

Witte druiven planten en snoeien

De druif staat graag in een goed doorlaatbare en voedzame bodem in de zon of halfschaduw. Strooi in het najaar wat kalk bij de plant voor een goede zuurgraad van de bodem. Plant de druiven tegen een pergola of een muur waarop draden zijn gespannen. Voor een betere opbrengst is snoeien noodzakelijk, zodat de plant vitaal en jong blijft. De snoei vindt vroeg in het jaar plaats rond februari; Let wel op dat het niet te stevig vriest. Snoei de overbodige en oude beschadigde hoofdtakken weg. De zijscheuten van de  hoofdtakken moeten flink terug gesnoeid worden zodat er stompjes blijven staan van maximaal drie knoppen.

Witte druiven

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.