Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over laagstam fruitbomen

Niet voor niets gebruiken fruittelers al jaren laagstam fruitbomen voor het verbouwen van fruit. Het snoeien, onderhouden en het plukken van fruit kan gewoon zonder ladder. Deze fruitbomen zijn geënt op een trager groeiende onderstam dan bijvoorbeeld een halfstam of hoogstam fruitboom. Hierdoor groeit de fruitboom trager dan normaal en is de boom makkelijker in de hand te houden door snoeien.

Laagstam fruitbomen snoeien

De beste fruitopbrengst verkrijgt u door veelvuldig te snoeien, zodat de boom licht en luchtig blijft. Dit zijn ideale condities voor de rijping van het fruit. Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u een uitgebreid assortiment laagstam fruitbomen online. Er zijn verschillende rassen: appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen. Maar denk daarnaast ook eens aan abrikozen-, perzik-, amandel- en nectarinebomen. Ook heel bijzonder is de kweepeer. Deze fruitsoort is eigenlijk alleen al de aankoop waard is voor het mooie blad en de schitterende bloesem. De vruchten worden gebruikt voor het maken van compote of gelei. Maar voordat het water in uw mond loopt, dient u natuurlijk eerst deze fruitbomen te planten. Bestel ze eenvoudig in onze webwinkel!

Laagstam fruitbomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Bij Tuinplantenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment laagstam fruitbomen. Bekijkt u liever de fruitbomen per soort; dus bijvoorbeeld alle appelbomen; bekijk dan deze pagina. Van elke soort bieden we diverse variëteiten aan. Een variëteit wordt ook wel ras of cultivar genoemd. Bij appelbomen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de variëteit ‘Elstar’. Bij de keuze tussen de verschillende variëteiten kunt kiezen voor zelfbestuivende en niet-zelfbestuivende fruitbomen. Niet-zelfbestuivende fruitbomen geven een hogere opbrengst wanneer er een andere variëteit van die fruitsoort in de buurt staat. Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u de juiste bestuivers onder de productinformatie. Neem gerust bij vragen contact met ons op via onze klantenservice.

 

laag blijvende fruitboom op stam

 

Inspiratie Laagstam fruitbomen:

Door vaak te snoeien krijgt u veel vruchten aan de laagstam fruitboom

 

Let bij het kiezen van uw laagstam fruitboom op de bestuivende soorten, anders krijgt u geen vruchten.

 

Er zijn verschillende soorten fruit in laagstam fruit

 

Bij een fruitboom zijn niet alleen de vruchten aantrekkelijk, ook de bloesem ziet er prachtig uit in het voorjaar.

 

traag groeiende fruitboom op stam met vruchten

 

Het voordeel van een laagstam fruitboom is dat u gemakkelijk bij de vruchten kunt tijdens het plukken.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.