Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over laagstam fruitbomen

Niet voor niets gebruiken fruittelers al jaren laagstam fruitbomen voor het verbouwen van fruit. Het snoeien, onderhouden en het plukken van fruit kan gewoon zonder ladder. Deze fruitbomen zijn geënt op een trager groeiende onderstam dan bijvoorbeeld een halfstam of hoogstam fruitboom. Hierdoor groeit de fruitboom trager dan normaal en is de boom makkelijker in de hand te houden door snoeien.

Laagstam fruitbomen snoeien

De beste fruitopbrengst verkrijgt u door veelvuldig te snoeien, zodat de boom licht en luchtig blijft. Dit zijn ideale condities voor de rijping van het fruit. Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u een uitgebreid assortiment laagstam fruitbomen online. Er zijn verschillende rassen: appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen. Maar denk daarnaast ook eens aan abrikozen-, perzik-, amandel- en nectarinebomen. Ook heel bijzonder is de kweepeer. Deze fruitsoort is eigenlijk alleen al de aankoop waard is voor het mooie blad en de schitterende bloesem. De vruchten worden gebruikt voor het maken van compote of gelei. Maar voordat het water in uw mond loopt, dient u natuurlijk eerst deze fruitbomen te planten. Bestel ze eenvoudig in onze webwinkel!

Laagstam fruitbomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Bij Tuinplantenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment laagstam fruitbomen. Bekijkt u liever de fruitbomen per soort; dus bijvoorbeeld alle appelbomen; bekijk dan deze pagina. Van elke soort bieden we diverse variëteiten aan. Een variëteit wordt ook wel ras of cultivar genoemd. Bij appelbomen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de variëteit ‘Elstar’. Bij de keuze tussen de verschillende variëteiten kunt kiezen voor zelfbestuivende en niet-zelfbestuivende fruitbomen. Niet-zelfbestuivende fruitbomen geven een hogere opbrengst wanneer er een andere variëteit van die fruitsoort in de buurt staat. Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u de juiste bestuivers onder de productinformatie. Neem gerust bij vragen contact met ons op via onze klantenservice.

Laagstam fruitbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.