Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over laagstam fruitbomen

Niet voor niets gebruiken fruittelers al jaren laagstam fruitbomen voor het verbouwen van fruit. Het snoeien, onderhouden en plukken van fruit kan gewoon zonder ladder. Deze fruitbomen zijn geënt op een traag groeiende onderstam, waardoor de boom trager groeit dan normaal. De beste fruitopbrengst verkrijgt u door veelvuldig te snoeien, zodat de boom licht en luchtig blijft. Dit zijn ideale condities voor de rijping van het fruit. Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u een uitgebreid assortiment laagstam fruitbomen online. Er zijn verschillende rassen appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen. Maar denk daarnaast ook eens aan abrikozen-en perzikbomen. Ook heel bijzonder is de kweepeer. Dat is een oud fruitras dat eigenlijk alleen al de aankoop waard is voor het mooie blad en de schitterende bloesem. De vruchten worden gebruikt voor het maken van compote of gelei. Maar voordat het water in uw mond loopt, dient u natuurlijk eerst deze fruitbomen te planten. Bestel ze eenvoudig in onze webwinkel!

Laagstam fruitbomen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13558 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.