Menu
Geen producten gevonden

» Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

Product informatie

Nederlandse naam: Stoofpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Beurre Hardy, Conference
Pluktijd: Oktober
Geleverde stam hoogte: 50 cm

Pyrus communis 'Gieser Wildeman' of Stoofpeer 'Gieser Wildeman' - Informatie:

Ook deze laagstam perenboom zal uiteindelijk uitgroeien tot een echte boom. Geef hem de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Al het fruit, dus ook de peer, rijpt het beste in de zon. Zet deze tuinplant daarom op een zo zonnig mogelijk plekje in uw tuin. Pyrus communis 'Gieser Wildeman' heeft bruin/gele vruchten. Deze perensoort wordt gebruikt om te stoven. Stoofpeer 'Gieser Wildeman' is ook leuk om toe te passen in een fruit- of groentetuin.

Snoeien van Pyrus communis 'Gieser Wildeman' kan het beste in de winter gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de winter de lange dunne scheuten van de tuinplant weg tot op 10 cm vanaf een dikkere houtige tak. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam | Stoofpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.