Menu
Geen producten gevonden

» »

Mediterrane bomen

Informatie over mediterrane bomen

Wilt u het vakantiegevoel dichtbij halen? Met mediterrane bomen zorg je voor een vakantiesfeer in eigen tuin. Deze bomen zorgen voor een exotisch en warm tintje in uw tuin. De verscheidenheid binnen deze plantengroep is groot, van naaldbomen tot loofbomen met bloem. Plant mediterrane bomen niet in het buitengebied, de bomen staan daar vaak wat te veel in de wind. 

Mediterrane bomen planten

Zoals gezegd houden de meeste mediterrane bomen van een wat beschutte standplaats uit de wind. Daarnaast zijn het zonaanbidders en staan ze graag op een warme plek. Zorg ervoor dat u bij het planten aanplantgrond gebruikt. De Photinia fraseri Red Robin houdt van wat zuurdere grond, gebruik daarom daarbij wat tuinturf in plaats van aanplantgrond. 

Mediterrane bomen snoeien en verzorgen

De snoei is afhankelijk van de soort; de Olijfwilg boom, Photinia fraseri Red Robin en Steeneik verdragen snoei wat beter en kunt u ook best wat flinker snoeien. Geef de bomen zeker kort na aanplant goed wat water in warme periodes, ook deze zonaanbidders willen niet verdrogen. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.