Menu
Geen producten gevonden

Informatie over vlinderstruiken

Vlinders zijn misschien wel de meest begeerde soort van alle insecten. Fladderend van bloem tot bloem toont de natuur zich op zijn mooist. Wat is er fijner dan deze insecten een handje te helpen? De bloemen van de vlinderstruik ‘Buddleja’ zitten boordevol heerlijke nectar die bij vlinders in de smaak valt. En bovendien zijn het ook nog mooie planten. Snoei ze terug in maart, om later in het jaar de mooiste en grootste bloemen te verkrijgen. Vlinderstruiken zijn over het algemeen vrij groot. De vlinderstruiken ‘Empire Blue’ of ‘Black Knight’ zijn zeer mooie flinke struiken, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn in onze webwinkel. Toch kunt u in onze webshop ook kleinere soorten vlinderstruiken vinden voor in de tuin. Een mooi voorbeeld hiervan is de Buddleja ‘Blue Chip’, een compacte versie van de vlinderstruik. Een minder bekende soort is de ‘Bloomtastic Lavenderdream'. Deze vlinderstruik groeit mooi breed en laag, en er zullen dan ook volop vlinders op af komen. Kortom, vlinderstruiken zijn voor iedere tuin geschikt! U kunt de vlinderstruiken online bij ons bestellen tegen een goede prijs. Zowel online als in ons plantencentrum kunt u zich laten verrassen door het aanbod. 

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11239 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.