Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over xl - klimplanten

Het kan fijn zijn wanneer bij aanplant de planten meteen al wat groter zijn. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden we daarom een assortiment XL-planten aan. Planten met een maatje meer dan de standaard maat. Om dat te illustreren vindt u bij deze planten een schematische tekening met daarop een standaard versie en de XL-versie naast elkaar. De vergelijking is bijgevoegd om u een idee te geven hoe veel het verschil bij aankoop is.

XL klimplanten

Voor bijvoorbeeld een pergola te laten begroeien is een XL klimplant ideaal, de plant zit meteen al op hoogte. Alle XL klimplanten zijn sterke soorten en groeien makkelijk door. Enkele bekende soorten zijn: Klimop, Blauwe Regen, Vuurdoorn en Clematis.  

Daarnaast bieden we de Toscaanse Jasmijn en de Wisteria 'Prolific' ook in diverse maten aan, zo ook meteen een stukje groter. 

XL planten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle planten uit de serie XL zijn van de beste kwaliteit. Op tuinplantenwinkel.nl krijgt u aangroeigarantie op al uw aankopen. Alle planten uit de XL-serie zijn jaarrond te koop en te planten. De tip van de vakman bij iedere plant geeft u een overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en of eigenaardigheden.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.