Wisteria sinensis 'Prolific'

Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Blauwe regen
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze
Productcode: 06-5414
Beschrijving

Wisteria sinensis 'Prolific' of Blauwe regen

Wisteria sinensis 'Prolific' is een klimmer met mooie, grote, blauwe, geurende bloemtrossen, die bijen en vlinders aantrekt. Deze tuinplant slingert zich snel een weg omhoog langs muren, schuttingen, pergola's en bogen. Zorg daarbij voor een stevige steun, waaraan de takken bevestigd worden. Oudere stammen krijgen een decoratieve, gedraaide vorm. De Blauwe regen kan goed tegen droogte en verdraagt zeewind.

 

Standplaats Wisteria sinensis 'Prolific'

Het beste staan de wortels in de schaduw op humusrijke bodem op een plaats waar Wisteria sinensis 'Prolific' naar de zon toe kan groeien.

 

Wisteria sinensis 'Prolific' snoeien en onderhouden

Knip takken en lange scheuten van de Blauwe regen steeds terug om woekeren te voorkomen. Let op dat deze klimmer geen objecten beschadigt (regenpijp of kozijnen). Snoei liefst tweemaal per jaar. In het voorjaar de zijtakken tot op 10 cm lengte en later de lange scheuten om woekeren te voorkomen.

 

Onze planten betreffen altijd geënte exemplaren zodat u niet 10 jaar of langer moet wachten op de eerste bloei. Geënte blauwe regen planten bloeien vaak al vanaf het 2e of 3e jaar na aanplant.

 

Indicatie potmaat per hoogte:

Planthoogte 80/100 cm Potmaat: Ø18 cm
Planthoogte 150/175 cm Potmaat: Ø22 cm
Planthoogte 175/200 cm Potmaat: Ø28 cm

 

Let op!
De pot is NIET meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte van de plant! Daarnaast kan de potmaat ooit afwijken door de vorm van de pot (breed-laag/smal-hoog)Waarom Wisteria sinensis 'Prolific' kopen of Blauwe regen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Blauwe regen bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Wisteria sinensis 'Prolific' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Blauwe regen en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Wisteria sinensis 'Prolific' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Wisteria sinensis 'Prolific' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Blauwe regen dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Wisteria sinensis 'Prolific', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.