Menu
Geen producten gevonden

Informatie over leipeer

Zoet en sappige peren plukt u gemakkelijk van de Leipeer. Het ras ‘Conference’ is zelfbestuivend en draagt makkelijk, het is ook een van de meest bekende peren. Leiperen luiden het voorjaar in met een prachtige witte bloesem. Na de bloesem verschijnt het donkergroen glanzende blad. 

Leipeer planten

De leipeer staat graag op een vochthoudende vruchtbare bodem zoals kleigronden en (leemhoudende) zandgronden. Zorg voor een ruim plantgat, maar let op plant de bovenkant kluit niet dieper dan bovenkant maaiveld. Gebruik bij het planten altijd aanplantgrond. 

Leipeer snoeien en verzorgen

Perenbomen zijn vatbaar voor bepaalde schimmels. Een open standplaats met voldoende luchtbeweging en een goede bodem zorgen ervoor dat schimmels minder vat hebben. Een luchtige takkenstructuur helpt ook. Dit kunt u bereiken door de leiboom elk jaar goed te snoeien. Snoeitips voor leibomen vindt u hier.

Leipeer kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Leiperen van tuinplantenwinkel.nl vervaardigen we zelf, het begint al met onze eigen rekken. We kunnen zo een stukje uniformiteit en kwaliteit bieden. De bomen selecteren we zelf en zo weet u zeker dat u een goede leiboom krijgt. Daarnaast bezorgen we de Leipeer ook nog zelf bij u zodat ook dit met alle zorg gebeurt. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.