Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over laurierbomen

De Laurierbomen zijn er in verschillende soorten,de  bladgrootte verschilt van soort tot soort. Grofweg zijn er 2 groepen, de laurocerasus en lusitanica soorten. Alle laurierbomen zijn groenlijvend en hebben vrij wat glimmend dikker blad. De laurocerasus soorten hebben het bekendere grotere blad, de lusitanica soorten hebben juist kleiner blad. De Lusitanica soorten groeien wat trager dan de andere soorten. 

Laurierbomen planten

Laurierbomen van Tuinplantenwinkel.nl worden aangeleverd in pot. Zet de boom in het plantgat en vul aan met grond en eventueel gemengd met aanplantgrond. Druk de grond rond de voet van de Laurier goed aan met bv. de hakken van de schoen. Geef Laurierbomen na het planten, royaal water met een tuinslang of gieter.

Laurierbomen verzorgen

Laurierbomen zijn goed in (vorm) te snoeien. Doe dit (alleen indien gewenst) in mei, als de groei goed aan de gang is. De plant zal dan snel weer herstellen. Geef eventueel wat organische mest na een snoeibeurt. Laurierbomen kunnen soms last hebben van meeldauw, vaak zie je dit eerder bij de struikvorm maar niet bij de boomvorm. Vochtige en warme zomers dragen hieraan bij. Spuiten met spuitzwavel is dan de oplossing.

Laurierbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.