Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bomen voor de kleine tuin

Speciaal voor de kleinere tuin hebben we in onze webwinkel online een selectie van bomen die niet te groot worden. Tot een hoogte van 5 meter om precies te zijn. Dat klinkt hoog maar in de bomenwereld tel je dan nog niet echt mee. Toch vinden wij veel van deze bomen echt juweeltjes. De sierwaarde is vaak erg hoog. Sommige bomen zijn gewoon alleen al prachtig vanwege hun blad. Andere laten in de herfst prachtige kleuren zien. En weer andere beginnen het voorjaar goed met prachtige bloesems. De titel van dit stukje is wellicht misleidend want deze bomen kunnen uiteraard ook gewoon prima staan in een wat grotere tuin. Ze staan prachtig in gazon maar ook tussen borders met andere tuinplanten. Het planten van al deze bomen kan het hele jaar door. U krijgt van ons aangroeigarantie. Bij tuinplantenwinkel staan we garant voor een mooi resultaat.

Bomen voor de kleine tuin

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.