U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam | Japanse notenboom | Tuinplantenwinkel.nl

Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse notenboom
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Ginkgo biloba 'Mariken' of  Japanse notenboom - Informatie:

De Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam heeft zeer decoratieve, waaiervormige bladeren, die in de herfst verkleuren van groen naar helder geel. De Japanse notenboom heeft een kleine, bolvormige groeiwijze. Deze tuinplant op stam is daarom goed te gebruiken in een wat kleinere tuin. De 'Mariken' wordt altijd geënt op een onderstam van de gewone ginkgo. Met het enten wordt ook meteen de uiteindelijke hoogte van de boom bepaald. In een tuin met een Oosterse sfeer of in een patiotuin doet deze tuinplant het prima.

 

Standplaats:

De Japanse notenboom voelt zich het beste thuis op een plaats in de zon of halfschaduw. De grond moet goed doorlatend zijn. Het is aan te raden om bij het planten wat aanplantgrond door de aarde heen te werken.

 

Snoei en onderhoud:

Een Ginkgo biloba 'Mariken' heeft weinig onderhoud nodig. De groei van de kroon is uiterst compact en gelijkmatig. Mocht een tak zich toch anders ontwikkelen, dan kunt u deze in de winter of tijdens het groeiseizoen in de zomer, terugsnoeien.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam | Japanse notenboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.