Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam

Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Japanse notenboom
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Productcode: 51-2932
Beschrijving

Ginkgo biloba 'Mariken' of  Japanse notenboom

De Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam heeft zeer decoratieve, waaiervormige bladeren, die in de herfst verkleuren van groen naar helder geel. De Japanse notenboom heeft een kleine, bolvormige groeiwijze. Deze tuinplant op stam is daarom goed te gebruiken in een wat kleinere tuin. De 'Mariken' wordt altijd geënt op een onderstam van de gewone ginkgo. Met het enten wordt ook meteen de uiteindelijke hoogte van de boom bepaald. In een tuin met een Oosterse sfeer of in een patiotuin doet deze tuinplant het prima.

 

Standplaats Ginkgo biloba 'Mariken'

De Japanse notenboom voelt zich het beste thuis op een plaats in de zon of halfschaduw. De grond moet goed doorlatend zijn. Het is aan te raden om bij het planten wat aanplantgrond door de aarde heen te werken.

 

Ginkgo biloba 'Mariken' snoeien en onderhouden

Een Ginkgo biloba 'Mariken' heeft weinig onderhoud nodig. De groei van de kroon is uiterst compact en gelijkmatig. Mocht een tak zich toch anders ontwikkelen, dan kunt u deze in de winter of tijdens het groeiseizoen in de zomer, terugsnoeien.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
Waarom Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam kopen of Japanse notenboom kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Japanse notenboom bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Japanse notenboom en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Japanse notenboom dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Ginkgo biloba 'Mariken' - op stam, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.