Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over fysieke cadeaubon

Wilt u iemand feliciteren, bedanken, veel geluk of sterkte wensen? Onze cadeaubon is het ideale cadeau voor iedereen die van tuinplanten houdt. U kunt met onze bon kiezen uit meer dan 4500 verschillende planten en bomen voor in de tuin of op het terras.

 

De cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl wordt altijd gratis en binnen de aangegeven levertijd thuisbezorgd door onze eigen bezorgdienst. De cadeaubon is daarnaast gratis verpakt in een leuke doorzichtige hoes met een strik. Op de cadeaukaart vindt u een code en de corresponderende waarde.

 

U kunt de tuinplantenwinkel cadeaubon kopen ter waarde van een van de volgende waarden: €50, €75 en €100. In aanvulling op onze algemene verkoopvoorwaarden gelden voor de cadeaubonnen, uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl de volgende voorwaarden:

  • Een cadeaubon uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend inwisselbaar bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl.
  • Uw cadeaubon voor Tuinplantenwinkel.nl kan niet worden ingewisseld bij Neutkens Planten- en bomencentrum en vice versa.
  • Een cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is niet inwisselbaar tegen geld.
  • De cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is geldig voor onbepaalde tijd.
  • Een gekochte cadeaubon bij Tuinplantenwinkel is éénmalig bruikbaar.
  • De cadeaubon dient in één keer besteed te worden; een eventuele restwaarde komt te vervallen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Houd hier rekening mee.
  • Per bestelling kan maximaal één cadeaubon worden verzilverd*.
  • Op iedere cadeaubon vindt u een unieke code die kan worden ingevoerd bij het afronden van de bestelling. Deze code wordt eenmalig verstrekt.
  • Bij het invoeren van uw code wordt de waarde behorende bij de code in mindering gebracht op de totaalprijs van uw bestelling.
  • Een cadeaubon besteld via tuinplantenwinkel.nl wordt altijd GRATIS VERZONDEN.

* = Als u meerdere cadeaubonnen van Tuinplantenwinkel.nl wenst te verzilveren, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantservice alvorens u een bestelling plaatst.

Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon verzilveren

Belangrijk: Bij het verzilveren van uw cadeaubon of kortingscode kan het voorkomen dat de minimale orderwaarde na het invullen van de code onder de € 50,- uitkomt. Onze webwinkel zal dan de order niet meer accepteren. Dit is een fout in het systeem dat helaas niet op korte termijn op te lossen is.

 

U heeft uiteraard wel recht op de waarde van de cadeaubon / kortingscode. We willen u vragen om de bestelling te plaatsen zonder gebruik te maken van de code en ons direct nadat u de bestelling gedaan heeft een e-mail te sturen met daarin de code van uw cadeaubon of kortingscode. We zullen er dan voor zorgen dat u de waarde daarvan zo snel mogelijk teruggestort krijgt op uw rekening.

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen met uw vraag. Onze medewerkers van de klantenservice zullen uw vraag snel beantwoorden.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.