» Tuinplantenwinkel.nl - Cadeaubon

Tuinplantenwinkel.nl - Cadeaubon

Product informatie

Afmetingen (lxb): 28 x 12 cm
Waarde: Maak uw keuze
Verpakking: Gratis kunstof envelop met strik
Te besteden bij: www.tuinplantenwinkel.nl
Geldigheid: Onbeperkt
Besteedbaarheid: De cadeaubon dient in één keer besteed te worden
Bezorging: ALTIJD GRATIS!

Tuinplantenwinkel.nl - Cadeaubon - Informatie:
Op zoek naar een leuk, groen cadeau, maar weet u niet zeker of het in de smaak valt? Geef dan deze Tuinplantenwinkel.nl kadobon. Dan weet u zeker dat het goed komt. De ontvanger kan een keuze maken uit het gehele assortiment in onze webshop; bijvoorbeeld een leuke vaste plant voor in de border, een leuke zomerbloeier voor in de plantenbak of juist die mooie heester of bijzondere boom die de tuin helemaal af maakt! De keuze is aan de ontvanger van de cadeaubon.

Hoe werkt de Tuinplantenwinkel.nl kadobon?
Een cadeaukaart van Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend in te wisselen bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl. De bon is geldig voor onbepaalde tijd. De kadobon wordt altijd GRATIS VERZONDEN, zodat u niet met extra kosten komt te zitten bij de aanschaf.

De cadeaubon dient in één keer besteed te worden. Een eventuele restwaarde komt te vervallen. Houd hier rekening mee bij uw aankoop! Per bestelling kan er maximaal één cadeaubon worden verzilverd.

 

Bekijk alle voorwaarden met betrekking tot de cadeaubon op deze pagina.De Tuinplantenwinkel.nl - Cadeaubon | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.