Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over olijfbomen

Olijfbomen staan als sinds de Oudheid in de belangstelling van de mens. Nu zorgen olijfbomen vooral voor een mediterraan gevoel. Dat is een gevoel dat we graag naar ons toe halen. Olijfbomen houden van veel zon en warmte. In de winter heeft deze tuinplant in Nederland bescherming tegen vorst nodig, omdat de temperatuur zowel ’s nachts als overdag regelmatig onder nul blijft. Ook bij strenge nachtvorst, van meer dan tien graden vorst, is inpakken noodzakelijk. U kunt de olijfbomen het beste inpakken met een vliesdoek of met speciale hoezen. Olijfbomen in pot hebben extra bescherming nodig om bevriezing van de wortels tegen te gaan. Voordat u de olijfbomen in potten plant, is het goed om deze vooraf aan de binnenzijde (met uitzondering van de onderkant) te isoleren. U kunt ook speciale geïsoleerde potten kopen. Niet alleen palmbomen worden door ons geïmporteerd, maar ook alle olijfbomen halen we zelf uit het buitenland. Onze inkopers zoeken de beste olijfbomen uit, die vervolgens keurig geleverd worden. Het voordeel hiervan is dat we op deze manier concurrerende prijzen kunnen aanhouden en altijd de beste kwaliteit in huis halen. 

Olijfbomen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.