Menu
Geen producten gevonden

Informatie over bomen

Het zijn de meest opvallende planten in uw tuin, op straat en op elk plein: bomen. Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we bomen in allerlei soorten en maten. En deze verschillen onderling enorm. Het is dan ook belangrijk dat u goed weet hoe groot een boom uiteindelijk wordt. Bomen zijn vaak geen planten die u ieder jaar opnieuw koopt en aanplant. De grootste categorie is 'Sierbomen'. Sierbomen zijn bomen die we aanplanten in tuinen, parken of als laan. Iedere boom heeft zijn eigen sierwaarde en grootte. In het filtermenu dat op elke pagina te vinden is kunt u de gewenste uiteindelijke grootte aangeven. U kunt bij ons ook terecht voor bolvormige bomen die geënt worden op een onderstam. Zo kunt u eenvoudig de geschikte boom vinden en bestellen. Voor mooie accenten in de tuin zijn er ook kleine bomen op stam verkrijgbaar. Dit zijn vaak geënte bomen die mooi klein blijven. Voor een mediterraanse uitstraling kies je voor een olijf- of palmboom.

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13602 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.