Menu
Geen producten gevonden

Informatie over camelia's

De roos van het voorjaar, dat is een naam die niet zou misstaan voor de camellia. De grote bloemen die de plant in het vroege voorjaar toont, maken de plant tot een ultieme eyecatcher. Deze tuinplant voelt zich het beste thuis op een beschutte plek in de tuin. De bloemknoppen zijn namelijk wat gevoelig voor een late nachtvorst. De Camellia sasanqua, ofwel herfstcamelia, begint in november al te bloeien en gaat daar soms mee door tot aan het voorjaar. Wat bijna niemand weet, is dat de herfstbloeiende camellia ook heerlijk geurt. Van de Camellia japonica is een ruimer assortiment aanwezig in onze webshop. Beide soorten zijn echter een aanwinst voor iedere tuin. Het zijn mooie heesters, gehouden als groep of solitair. Onze camelia's zijn van de beste kwaliteit. Deze tuinplant houdt van een vochthoudende bodem. Bij het planten van camelia’s is het dan ook aan te raden tuinturf te gebruiken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw tuin ook in het voorjaar voldoende aandacht trekt. 

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11084 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.