Informatie over top 10 - rhododendrons

Zoekt u een bloeiende plant die in de (half)schaduw kan staan en ook nog eens zijn blad behoud in de winter? Dan bent u hier goed, een rhododendron is dan wellicht wat voor u. Om een rhododendron te planten dient u de grond goed voor te bereiden. Zorg dat de grond goed los en waterdoorlatend is. De rhododendron wenst om in turfgrond te staan. Bij het aanplanten is het daarom belangrijk om tuinturf te gebruiken. 

 

Rhododendrons zijn er in verschillende soorten, kleur en maten. Een Dwergrododendron, Rhodonedron catawbiense, Rhododendron ponticum, Rhododendron yakushimanum en de grootbladige rhododendron zijn de categorie waar ze zijn opgedeeld. Komt u er zelf niet uit, misschien helpt dit lijstje u verder. In de top 10 rhododendrons staan de meest gekozen en populairste rhododendron planten. Heeft u dan nog vragen, kunt u met ons contact opnemen via de klantenservice.   

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.