Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over esdoorn

Als men het heeft over een veelzijdige boom dan zou u daar de Esdoorn beste bij mogen plaatsen. Deze bomen zijn verkrijgbaar in de bladkleuren groen, rood en geelbont en witbont. Je hebt grofweg los groeiende bomen en bolbomen. Er is altijd wel een Esdoorn voor iedere tuin. Meest spectaculair is de herfstkleur van de Acer rubrum soorten. Deze kleuren felrood in het najaar. 

Esdoorn planten en verzorgen

Er zit best wat verschil tussen de verschillende Esdoorn bomen, vandaar dat iedere soort ook wel net andere eisen stelt aan de bodem en standplaats.Snoeien is bij de losse bomen niet noodzakelijk. Indien toch gewenst kan de Esdoorn het beste worden gesnoeid als deze in het blad zitten. Het is ten zeerste af te raden deze boom te snoeien tussen oktober en mei. In deze periode kunnen de sapstromen erg sterk zijn en is er kan op 'bloeden'.

Esdoorn kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Zoals gezegd zijn er diverse soorten en maten in de Esdoorn verkrijgbaar. We bieden op Tuinplantenwinkel dan ook verschillende soorten aan. Al onze bomen zijn in potgekweekt en kunnen jaarrond geplant worden. Daarnaast bezorgen we al onze bomen zelf waardoor u er zeker van bent dat uw boom in goede handen is tijdens transport. 

Esdoorn

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.