Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over bio bessenstruiken

Gezond, gezonder, Biologisch!

Gezonder wordt snoepen niet. Bessen uit de eigen tuin zijn natuurlijk al overheerlijk, maar wat als de planten waar deze 'snoepjes' aan groeien nu ook nog eens biologisch geteeld zijn..!

 

Biologisch geteeld houdt in dat er tijdens de groei van de struiken geen gebruik gemaakt is van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Bessen zijn er in vele soorten. Ook in ons biologisch assortiment bessenstruiken bieden diverse soorten aan zoals kruisbessen, zwarte bessen, blauwe bessen en nog enkele andere bijzonder lekkere bessen. 

 

BIO bessenstruiken planten

Bessenstruiken zijn over het algemeen zelfbestuivend maar dragen doorgaans nog beter wanneer ze met meerdere rassen bij elkaar staan. Het beste plant u BIO bessenstruiken in de volle grond, ze houden van voedzame grond, maar bovenal ook een zonnige standplaats. Hoe meer zon, hoe beter de vruchten zullen rijpen. De moestuin is een ideale plek voor het zetten van een aantal BIO bessenstruiken. 

 

Als u een BIO bessenstruik in een pot wilt zetten, dan kan dit ook. Zorg voor een pot die een stuk groter is dan de pot waarin de plant geleverd is. Hoe groter de pot, hoe langer de BIO bessenstruik goed zal blijven groeien. Let er wel op dat alle planten die in een bloempot staan, meer water nodig hebben dan de planten in de tuin. Zeker bessenstruiken hebben extra water nodig, de vruchten die aan de planten komen, bestaan namelijk voor het grootste gedeelte (vaak meer dan 90 procent) uit water. 

 

BIO bessenstruiken kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle BIO bessenstruiken bij Tuinplantenwinkel.nl bieden we in pot aan zodat deze jaarrond aan te planten zijn. Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde fruitplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt bij het kweken van deze struiken. Dit houdt in dat de plant op natuurlijke wijze gekweekt is, volgens strenge EU-gecertificeerde eisen. 

 

Naast de BIO bessenstruiken is er ook een assortiment aan BIO fruitbomen en BIO kruidenplanten.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.