Menu
Geen producten gevonden

»

Vaste planten

Informatie over vaste planten

Vaste planten spelen altijd een belangrijke rol in de tuin. Rijkelijk bloeiende vaste planten vormen vaak het hoogtepunt van de tuin. In de winter sterven veel vaste planten bovengronds af, om in het voorjaar weer helemaal opnieuw op te bloeien. Juist deze jaarlijkse cyclus maakt de vaste plant zo aantrekkelijk. Ieder seizoen valt er immers weer iets nieuws te ontdekken aan de plant.

 

Bij Tuinplantwinkel.nl vindt u een rijk assortiment aan vaste planten. We hebben een grote sortering vaste planten in ons plantencentrum, maar natuurlijk kunt u ook erg gemakkelijk vaste planten online kopen en vergelijken in onze webshop. Voor elke plek in uw tuin of border bestaat er wel een beschikte vaste plant. Ook hebben wij een groot assortiment planten voor in de schaduw. Geraniums behoren tot de groep vaste planten. Een echte aanrader is de Geranium ‘Rozanne’, maar natuurlijk kunt u in onze webshop terecht voor nog veel meer vaste planten.

 

Tuinplantenwinkel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van tuinplanten en wij verkopen dan ook zeer grote aantallen vaste planten, online en offline. Hierdoor kunt u scherpe prijzen bij ons verwachten. Wij bieden de zekerheid van een betrouwbaar plantencentrum met aangroei garantie en snelle levering van A-kwaliteit vaste planten. U zult verrast zijn over de kwaliteit en service die Tuinplantenwinkel u biedt. Zowel in Nederland als in België kunt u eenvoudig vaste planten online bestellen. Laat u verrassen en neem snel een kijkje in onze webwinkel!

 

Vaste planten laten zich eindeloos combineren, bijvoorbeeld in deze vasteplanten border met salvia

 

Inspiratie Vaste Planten:

Salvia, Geranium en siergrassen zijn in deze border gecombineerd en vormen een natuurlijk geheel

 

In deze border zijn verschillende soorten Salvia, Geranium en siergrassen met elkaar gecombineerd.

Vaste planten zorgen het hele jaar door voor kleur in de tuin

 

Door vaste planten te combineren kunnen borders worden gecreëerd die het vanaf de lente tot diep in het najaar bloeien.

 

Ook aan het einde van het seizoen in de herfst zorgen vaste planten voor kleur

 

Zelfs aan het einde van het seizoen zorgen vaste planten zoals deze asters en sedums nog voor kleur in de tuin.

 

Video's over Vaste Planten:

 

 

Heuchera is een kleurrijke vaste plant die zowel in de halfschaduw of zon goed groeit.

 

 

Naast bloeiende vaste planten zijn er ook tal van siergrassen. Siergrassen laten zich gemakkelijk combineren en zorgen voor een natuurlijke uitstraling van de tuin.

 

 

Een ideale plant om te combineren is de Verbena bonariensis met zijn luchtige groeiwijze en eindeloze bloei in de zomer.

 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.