Menu
Geen producten gevonden

Informatie over vaste plant geranium

Geraniums zijn binnen de categorie vaste planten een populaire groep. Met hun rijke bloei en snelle groei zijn het planten waar u jarenlang veel plezier van heeft. De komende tijd gaat ons online asortiment tuingeraniums uitbreiden. Zo kunt u in de tuin zowel plekjes in de zon als in de schaduw opvullen met deze kleurrijke tuinplant. Enkele mooie geraniumsoorten die te koop zijn in onze tuinplanten webshop zijn de Geranium ‘Rozanne’ en de Geranium ‘Ballerina’. Deze soorten zijn zeer goed te plaatsen in borders, maar ook voor vakbeplanting zijn deze mooi. In ons plantencentrum is de geranium een van meest verkochte vaste plant. Onze geranium planten zijn van zeer goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Op al uw bestelde geraniums in onze tuinplantenwinkel krijgt u daarnaast aangroeigarantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin een groot succes wordt!

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11260 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.