» Geranium cantabrigiense 'Cambridge'

Geranium cantabrigiense 'Cambridge'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium cantabrigiense 'Cambridge' of Ooievaarsbek - Informatie:

Geranium cantabrigiense 'Cambridge' is een laagblijvende, halfwintergroene vaste tuinplant. Het groene blad van deze Geranium is aromatisch, blijft in een zachte winter aan de tuinplant en verkleurt dan gedeeltelijk rood. De bloemen zijn lila-roze. Ooievaarsbek is geschikt als bodembedekker; de wortelstokken breiden zich ieder jaar uit en vormen een zode. Onkruid heeft dan geen kans meer.

 

Standplaats:

In de zon op een humusrijke, waterdoorlatende bodem zal Geranium cantabrigiense 'Cambridge' het mooiste bloeien; geef bij droogte dan wel water. In de schaduw groeit deze tuinplant ook, maar de bloei is dan wel minder. 

Snoei en onderhoud:

Het beste is om Ooievaarsbek na de winter wat terug te knippen voor het behoud van een jonge en frisse tuinplant. Als u de planten in de grond heeft staan raden we aan om te sproeien bij aanhoudende droogte, zodat de plant goed kan aanwortelen. In het voorjaar kunt u Geranium cantabrigiense ‘Cambridge’ scheuren (vermeerderen en verjongen door uitspitten, delen en herplanten).De Geranium cantabrigiense 'Cambridge' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.