Menu
Geen producten gevonden

»

Geranium cantabrigiense 'Cambridge'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium cantabrigiense 'Cambridge' of Ooievaarsbek - Informatie:

De Geranium cantabrigiense 'Cambridge' is een laagblijvende, halfwintergroene vaste tuinplant. Het groene blad van deze Geranium is aromatisch, blijft in een zachte winter aan de plant en verkleurt dan gedeeltelijk rood. De bloemen zijn lila-roze. Deze Ooievaarsbek is geschikt als bodembedekker. De wortelstokken breiden zich ieder jaar uit en vormen een zode. Onkruid heeft dan geen kans meer. In de zon op een humusrijke, waterdoorlatende bodem zal Geranium cantabrigiense 'Cambridge'  het mooiste bloeien; geef bij droogte dan wel water. In de schaduw groeit deze tuinplant ook, maar de bloei is dan wel minder. Na de winter kunt u de de plant wat terugknippen, voor het behoud van een jonge en frisse plant.

Geranium cantabrigiense 'Cambridge' is een half groenblijvende tuinplant. Deze Ooievaarsbek bloeit van juni t/m juli met roze/paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 20 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Geranium cantabrigiense 'Cambridge' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.