Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over japanse sierkers

De (Japanse) sierkers is een geliefde boom, vooral in het voor- en najaar stelen deze bomen de show. In het voorjaar wordt u getrakteerd op prachtige bloesems. In het najaar krijgen vrijwel alle Sierkersen een prachtige herfstverkleuring. De Japanse sierkers is er in verschillende soorten en vormen. Van hoogstam, treur, zuil tot meerstammige boom.

Japanse sierkers planten en verzorgen

De Japanse sierkersen staan graag op een wat voedselrijkere bodem. De standplaats dient daarnaast zonnig tot halfzonnig te zijn. Gebruik van aanplantgrond bij het planten is aan te raden voor een goede start. Snoeien is niet noodzakelijk. Kruisende/ storende takken kunnen weggehaald worden net als dood hout. Bemesten kan indien nodig rond mei. 

Japanse sierkers kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Japanse sierkers is beschikbaar in vele vormen en soorten. Er zit er altijd wel een tussen voor uw tuin. Bij Tuinplantenwinkel.nl worden de tuinplanten met de grootst mogelijke zorg verzameld en verpakt. Wij doen ons best om de tuinplanten in topconditie bij u af te leveren. De planten krijgen de juiste verzorging die ze nodig hebben tot het moment van aflevering.

Japanse sierkers

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.