Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over sierpeer

Op Tuinplantenwinkel.nl bieden we twee soorten sierperen aan, de 'Chanticleer' en de sal. 'Pendula'. De verschillen tussen deze 2 soorten zijn vrij groot. De Sierpeer 'Chanticleer' heeft wat dikker glanzend blad wat ook lang aan de boom blijft zitten. De Sierpeer sal. 'Pendula' heeft heel fijn dun grijs blad en de twijgen hangen wat af. 

Sierpeer planten

Op tuinplantenwinkel worden de Sierperen aangeboden als potgeteelde bomen. Deze kunt u het hele jaar kopen en belangrijker nog, planten. Zet de boom op een zonnige of halfschaduw rijke plaats in uw tuin. Zorg dat de boom vrij staat en dus van alle zijden licht krijgt. Een dichtbij groeiende boom kan de vorm van de boom aantasten. Belangrijk is dat u voor het planten van de Sierpeer de grond goed los maakt en zorgt voor een humusrijke bodem, door potgrond of aanplantgrond te mengen met de bestaande grond. Aanplantgrond verrijkt de bodemstructuur en zorgt voor extra voeding voor de tuinplant.

Sierpeer snoeien en verzorgen

Op tuinplantenwinkel vindt u zowel een ‘beveerde’ als ‘opgekroonde’ boom. Beveerd betekent dat de boom nagenoeg vanuit onderen vertakt is. Wilt u de beveerde boom meer op stam hebben dan snoeit u van onderen uit de vertakking weg tot de gewenste hoogte. De sterk hangende takken van de Sierpeer sal. 'Pendula' kunt u eventueel wat inkorten indien gewenst. 

 

Sierpeer

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.