Menu
Geen producten gevonden

Informatie over hagen

Haagplanten zijn er in verschillende soorten en maten. Hagen zorgen doorgaans voor structuur en privacy in uw tuin. Ze vormen de ruggengraat van de tuin. Ook in de wintermaanden zorgen veel hagen een prachtig gezicht: er zijn veel groenblijvende soorten. Denk aan bijvoorbeeld de vele conifeersoorten als Thuja occidentalis ‘Brabant’ en de Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’ met geel/groene schubben, de Taxus baccata of venijnboom en de laurierhaag. De altijd robuuste beukenhaag is niet wintergroen maar het verdorde blad zorgt voor beschutting en privacy.

U kunt haagplanten eenvoudig vergelijken en kopen in onze webwinkel. U kunt bijvoorbeeld een selectie maken op basis van bladkleur en of de planten wintergroen zijn. De haagplanten zijn voorzien van een actuele foto, zodat u ziet hoe de planten eruit zien en zodat het voor u nog makkelijker is de haagplanten te beoordelen.

Het hele jaar door bieden wij haagplanten online aan. Zowel haagplanten uit pot als uit de grond met een kluit behoren tot het assortiment. Het aanbod is afhankelijk van het jaargetijde. Doorgaans zijn planten met kluit (grofweg te bestellen in de periode vanaf medio oktober tot april) iets goedkoper in aanschaf dat potgekweekte planten die het hele jaar door aangeboden worden.

Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u een ruim aanbod in verschillende maatvoeringen. Bij iedere plant vindt u het aantal benodigde planten per strekkende meter. Wilt u een dubbele haag of graag advies over uw keuze? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.

De planten worden binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd in heel Nederland en België. Kijkt u gerust eens rond in de tuinplanten webwinkel en laat u verrassen!

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11084 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.