Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over allium

Wanneer kan ik Allium bollen kopen en planten?

Allium bollen kunt u planten tussen oktober en december. De verkoopperiode start in september en loopt door tot en met november. De precieze start- en einddatum is voor een deel afhankelijk van het weer. U kunt hiervoor de site in de gaten houden.

 

Sieruien zijn vooral in de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze laten zich prima combineren met vaste planten en grassen en bloeien later dan narcissen en tulpen. De bloeitijd en de bloemvorm van deze voorjaarsbol maken de plant zeer interessant om toe te passen. De bloeitijd valt precies in een periode waarin er weinig planten bloeien. De echte voorjaarsbloeiers zijn over hun mooiste tijd heen en de zomerbloeiers zijn nog bloemen aan het ontwikkelen. De sierui vult die leegte prima op. Plant deze bloembol in het najaar en geniet van prachtige bloemen in het voorjaar. Sieruien zijn bovendien ook geschikt als snijbloem.

Allium

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.