U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Siertuinbemesting - 40 liter | Tuinplantenwinkel.nl

Siertuinbemesting - 40 liter

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: 40 liter
Toepassing: Bodemverbeteraar
Hoofdbestanddelen: Tuinturf en champignonmest
Organisch stofgehalte: Minimaal 50 %
Hoeveelheid meststof: Geen
Beschrijving

Siertuinbemesting 40 liter - Informatie:
Compost ofwel Siertuinbesmesting is de ideale bodemverbeteraar, grondverbeteraar, structuurverbeteraar voor uw tuin. Ook is het een prima product om het organisch gehalte van uw groentetuin / moestuin te verhogen. 


Gebruik:

Bij nieuwe tuinaanleg adviseren wij een hoeveelheid van 18-20 liter per m2. Meng de siertuinbemesting door de bestaande grond voor het verkrijgen van een ideale grondslag om mee te starten met de aanplant van uw borders. Wanneer u compost voor de bestaande border wilt gebruiken, volstaat 10 liter per m2. Met 1 zak van 40 liter siertuinbemesting kunt u dan 4 vierkante meter verbeteren.

 

Siertuinbemesting is ook een ideale grondverbeteraar en bemesting voor bestaande gazons. Strooi de siertuinbemesting dan uit over uw gazon en verdeel deze gelijkmatig met bijvoorbeeld een bladhark. Gebruik ongeveer 1 zak à 40 liter per 6-8 vierkante meter gazon.

 
Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Siertuinbemesting - 40 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.