Menu
Geen producten gevonden

Informatie over klimop

Iedereen kent de klimop wel, en dat is niet zo verwonderlijk. In bijna iedere tuin is de klimop terug te vinden. Klimop is van alle wintergroene klimplanten veruit het sterkst en zal dan ook nooit afvriezen. De Hedera hibernica groeit het snelst en is ideaal voor het vlechten door gaas. Andere soorten Hedera die te bestellen zijn in onze webshop, zijn de Hedera ‘Sagittifolia’ en de Hedera ‘Shamrock’. Beide soorten hebben een bijzonder blad, maar groeien daarentegen wel minder snel dan de hibernica, die geschikter is voor het creëren van hagen. De andere zijn beter geschikt wanneer inkijk minder van belang is. Zoals u zult zien op onze webwinkel, ligt de prijs van de hibernica ligt een stuk lager in vergelijking met de bijzondere soorten, maar alle soorten klimop zijn een aanwinst voor uw tuin!

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13558 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.