Bezoek ons planten- en bomencentrum

1. Bezoek onze fysieke winkel

Niets is leuker dan zelf tussen de planten te lopen en te snuffelen. Althans, dat vinden wij. Bij Neutkens planten- en bomencentrum vind je uitsluitend tuinplanten. Ons assortiment is super groot!

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Ons planten- en bomencentrum is zes dagen per week geopend. Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk uw route vinden.

Een doorsnee tuincentrum zijn wij zeker niet. Wij richten ons puur op tuinplanten. Voor een tuinset, barbecue of tuingereedschap moet u hier niet zijn. Bent u op zoek naar een mooie boom, invulling van uw potten, border of tuin dan is de kans van slagen echter 100%. Onze medewerkers zijn echte kenners op het gebied van planten en bomen. Deze kennis delen wij graag met iedereen in de vorm van advies. Zo geven wij graag advies over de planten en hoe u ze het best kan toepassen in uw situatie.

Ook zonder vragen is het een genot om bij ons rond te lopen. Geniet van een heerlijke kop koffie, thee of fris in ons Tuinhuys met uitzicht op de vijver. Rondom de vijver kunt u dwalen tussen aparte struiken, vormsnoei en andere rariteiten.

Overzicht van het bedrijf

Aan onze kleine tuinvrienden hebben wij ook gedacht. Voor hen is er een speelruimte én een speelhuisje en ze kunnen de vissen voeren. Tijdens uw ontdekkingstocht is er voor de kinderen dus evenveel te ontdekken aan plezier.

1.1 Showtuin/
Inspiratietuin

Bezoek nu ook onze showtuin op het Plantencentrum. In de showtuin loopt u over slingerende paden langs de mooiste vaste planten, heesters en bomen en kunt u even heerlijk tot rust komen. De tuin staat vol met verschillende soorten die u ook terug kunt vinden in ons plantencentrum. U ziet hier dus direct hoe de planten groeien, bloeien en uitbloeien. Elk stadia van de plant zorgt voor nieuwe aanblikken en inspiratie. In onze inspiratietuin doet u ideeën op voor uw eigen tuin en geniet u van de mooiste kleurencombinaties van tuinplanten. De tuin is op zijn mooist tijdens de zomermaanden en het najaar, maar ook tijdens de winter en het voorjaar zijn er prachtige ontwikkelingen te zien. Hieronder vindt u alvast een sfeervolle video van het geheel:

2. Online bestellen

Tuinplantenwinkel.nl biedt u de service en zekerheid van Neutkens Planten- en bomencentrum maar dan online. 

Bestel online of kom langs. Tot ziens in Knegsel!

Ps. hieronder kunt u alvast een kijkje nemen

U kunt ons vinden op het volgende adres:

  • Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.
  • Eerselseweg 35
  • 5511 KL Knegsel

Voor onze openingstijden
klik hier


Ga naar de website van Neutkens

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.