Menu
Geen producten gevonden

»

Bezoek ons planten- en bomencentrum

Onze fysieke winkel Neutkens Planten- en bomencentrum te Knegsel is gewoon geopend.

Vanwege de situatie rondom het corona-virus hanteren wij een maximum aantal klanten die de winkel kunnen betreden. De gezondheid en veiligheid van u als klant en ons personeel staat daarbij voorop.

Wij volgen hierbij de adviezen van de Nederlandse rijksoverheid en het RIVM.

Op onze site van het plantencentrum kunt u onze voorzorgsmaatregelen, openingstijden en de laatste stand van zaken vinden.

www.neutkens-planten.nl/plantencentrum/openingstijden

 

Niets is leuker dan zelf tussen de planten te lopen en te snuffelen. Althans, dat vinden wij. Bij Neutkens planten- en bomencentrum vind je uitsluitend tuinplanten. Ons assortiment is super groot!

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Ons planten- en bomencentrum is zes dagen per week geopend. Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk uw route vinden.

Een doorsnee tuincentrum zijn wij zeker niet. Wij richten ons puur op tuinplanten. Voor een tuinset, barbecue of tuingereedschap moet u hier niet zijn. Bent u op zoek naar een mooie boom, invulling van uw potten, border of tuin dan is de kans van slagen echter 100%. Onze medewerkers zijn echte kenners op het gebied van planten en bomen. Deze kennis delen wij graag met iedereen in de vorm van advies. Zo geven wij graag advies over de planten en hoe u ze het best kan toepassen in uw situatie.

Ook zonder vragen is het een genot om bij ons rond te lopen. Geniet van een heerlijke kop koffie, thee of fris in ons Tuinhuys met uitzicht op de vijver. Rondom de vijver kunt u dwalen tussen aparte struiken, vormsnoei en andere rariteiten.

Overzicht van het bedrijf

Aan onze kleine tuinvrienden hebben wij ook gedacht. Voor hen is er een speelruimte én een speelhuisje en ze kunnen de vissen voeren. Tijdens uw ontdekkingstocht is er voor de kinderen dus evenveel te ontdekken aan plezier.

Tuinplantenwinkel.nl biedt u de service en zekerheid van Neutkens Planten- en bomencentrum maar dan online. Daarnaast ontvangt u exclusief bij online bestellingen geplaatst via tuinplantenwinkel.nl, met een waarde van €495,- of meer, automatisch een korting van 5%. Deze korting kan oplopen naar 7,5% korting bij bestellingen via Tuinplantenwinkel.nl met een waarde van €795,- of meer. Deze korting geldt niet in ons Planten- en bomencentrum.

Bestel online of kom langs. Tot ziens in Knegsel!

Ps. hieronder kunt u alvast een kijkje nemen

U kunt ons vinden op het volgende adres:

  • Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.
  • Eerselseweg 35
  • 5511 KL Knegsel

Voor onze openingstijden klik hier

Ga naar de website van Neutkens

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.