U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Leibeuk Groen | Tuinplantenwinkel.nl

Informatie over leibeuk groen

Beuken zie je veel als hagen en perceel afscheidingen. De beuk laat zich perfect snoeien en daarom is deze boom ook prima geschikt als leiboom. Een bijkomend voordeel is dat de groene beuk zijn verdorde blad ook (grotendeels) vast houdt in de winter. De boom heeft dan ook in de winter nog een dicht en gesloten karakter. 

Leibeuk Groen planten

Leibeuk groen heeft fris groen blad en groeit mooi dicht. Let er op dat u de jute welke om de stam zit niet verwijdert na het planten. De jute zorgt voor bescherming van de stam tegen direct zonlicht. De Leibeuk Groen is namelijk gevoelig voor brandschade aan de stam. Plant de boom in een voedselrijke bodem. 

Leibeuk Groen snoeien en verzorgen

Het jute wat rond de stam zit vergaat rustig aan, de boom went zo stilletjes aan het directe zonlicht op de stam. Als er nog maar her en der een stukje jute aan de stam hangt dan mag u dit verwijderen, de boom heeft aan het zonlicht kunnen wennen. Staat de stam van de boom vol in de warme zon dan is het aan te raden om er opnieuw jute rond te binden. Het snoeien van de Leibeuk Groen kan vrijwel jaarrond, einde zomer is een goede tijd bijvoorbeeld.  

Leibeuk Groen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Zowel de leirekken als de leibomen worden door ons zelf vervaardigt. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel.nl een echt kwaliteitsproduct. We bieden de bomen los an of in pakketvorm, zo heeft u alles om ze te kunnen planten en te koppelen voor een stevig en strak geheel. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.