Menu
Geen producten gevonden
Klantenservice & Contact

Contact tuinplantenwinkel

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. We toetsen onszelf door middel van reviews die alleen u kunt geven. U vindt deze reviews overal terug op onze webwinkel. Als u ons iets wilt vragen staan wij altijd paraat. Of iets specifieker, van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 17:00 uur. U kunt ons ook direct een vraag stellen via onze webwinkel door onder op de oranje knop te drukken. Ook hier kunt u ons laten weten of het antwoord dat wij naar u verstuurden bevalt of juist niet. Zo houden wij ons scherp en alert!

Onze plantexperts staan elke dag voor u klaar! Hieronder staan de contactmogelijkheden:

Email:

[email protected]

Of u kunt gebruik maken van het oranje contactformulier rechts onderaan de pagina!

Telefoon:

Onze klantenservice is telefonisch tijdelijk NIET bereikbaar. Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar per e-mail: [email protected] Ook kunt u een bericht achterlaten via de site door gebruik te maken van de oranje "Contact" button. Wij reageren binnen uiterlijk 1 dag op uw bericht.

Tip: Heeft u vragen over uw bestelling? Houd dan uw ordernummer bij de hand. Het ordernummer vindt u op uw factuur en begint met de letters ORD gevolgd door 5 cijfers. Het kan zijn dat onze medewerker u vraagt om het ordernummer door te geven, zodat hij/zij u makkelijker kan helpen.

Voorbeeld ordernummer

Het oranje kader geeft de locatie aan van het Ordernummer op uw factuur.

Informatie:

Alle informatie over betaalwijzes, levering, garantie en ruilen vindt u op onze informatiepagina.

 

Klachten en opmerkingen

Uiteraard doen wij ons uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Heeft u desondanks toch een klacht of opmerking, dan vragen wij u deze te mailen aan [email protected], onder vermelding van ’klacht’ of ‘opmerking’ en uw bestelnummer (mits u een bestelling geplaatst heeft). Klachten en opmerkingen nemen we altijd serieus. Wij reageren inhoudelijk op uw klacht of opmerking per e-mail binnen 48 uur.

Indien u niet tevreden bent over onze afhandeling van uw klacht of opmerking vinden wij dat uiteraard erg jammer. U heeft als consument de mogelijkheid dit voor te leggen aan de Geschillencommissie thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag en geschillencommissie.nl of de Europese online geschillenplatform (ODR).

 

Garantie en kwaliteit

De planten en bomen die Tuinplantenwinkel.nl aanbiedt zijn van uitstekende kwaliteit en met zorg door ons geselecteerd. Aangroei zou geen problemen moeten opleveren als u de aanwijzingen opvolgt van de plantinstructies. Deze vindt u op onze site onderaan de pagina onder het kopje 'Informatie'.

Wij staan in voor de perfecte kwaliteit van onze producten op het moment van leveren.  Wij geven daarom ‘aangroeigarantie’ op al onze planten en bomen. Dit houdt in dat u na aankoop 3 maanden garantie heeft op het aangroeien van bij ons gekochte producten. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat u als consument mag verwachten dat aangekochte producten in alle redelijkheid ook functioneren. In het geval van planten betekent dat groeien.

Op een aantal zaken hebben wij echter geen controle en kunnen dan ook niet leiden tot garantieclaims. Dit zijn:

 • Niet opvolgen plantinstructies.
 • Schade ontstaan door verdroging of extreme hitte.
 • Schade ontstaan door extreem natuurgeweld in de vorm van hagel, extreme neerslag, wind of storm.
 • Afsterving of groeistoornis door slechte bodemstructuur (doorwortelbaarheid en ontwatering).
 • Schade ontstaan door vorst na levering.
 • Schade ontstaan door ongedierte, wild, schimmels en ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen na levering.

Valt u iets op aan de plant of valt de groei tegen dan verwachten wij dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Dit kan het beste per e-mail via [email protected]. Als uw aanspraak op onze aangroeigarantie terecht is zullen wij dit zo snel mogelijk met u oplossen. U krijgt dan van ons gratis en zonder verzendkosten een nieuw product geleverd.

Om onze aangroeigarantie duidelijk te maken geven we hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Stel u koopt in oktober 50 beukenplanten bij Tuinplantenwinkel.nl voor een haag. Deze krijgt u geleverd en plant u aan volgens onze plantinstructies. In mei ziet u dat van die 50 planten maar 30 planten blad aanmaken; de overige 20 planten blijven kaal en geven geen teken van leven. U stuurt ons eind mei een e-mail met een foto van de haag. In dit geval heeft u recht op aangroeigarantie. Zodra wij de planten weer kunnen leveren krijgt u van ons nieuwe beuken.

Voorbeeld 2: Stel u koopt in oktober 50 beukenplanten bij Tuinplantenwinkel.nl voor een haag. Deze krijgt u geleverd en plant u aan volgens onze plantinstructies. In dit geval ziet u in mei dat alle planten blad maken. U bent tevreden, alle planten groeien aan en hebben het naar hun zin. In de zomermaand juli breekt echter een warme en droge periode aan en ziet u plots dat een aantal beuken toch bruin blad krijgen. U besluit ons een e-mail te sturen om aanspraak te maken op onze aangroeigarantie. In dit geval zien wij dat de beuken het prima gedaan hebben maar de droogte debet is aan de bruinverkleuring. In veel gevallen kan de plant prima herstellen. We vertellen u wat u het beste kunt doen om de beuk er weer bovenop te krijgen. U heeft echter geen recht op onze aangroeigarantie.

 

Kantoor-adres Tuinplantenwinkel.nl:

 • Tuinplantenwinkel.nl
 • Sneidershoek 5
 • 5511 KR Knegsel

Bezoek-adres Tuinplantenwinkel.nl:

 • Neutkens Planten- en bomencentrum B.V.
 • Eerselseweg 35
 • 5511 KL Knegsel

 

Voor onze openingstijden klik hier

 

Bankgegevens Tuinplantenwinkel.nl:

LET OP: Indien u een bestelling bij ons heeft geplaatst en de betaalmethode Afterpay heeft gekozen, dient u het geld niet over te maken naar ons rekeningnummer. Nadat uw bestelling is afgeleverd, ontvangt u van Afterpay een e-mail met daarin de betaalmogelijkheden.

 • IBAN: NL45ABNA0432483659
 • BIC: ABNANL 2A
 • t.n.v. Neutkens Planten- en Bomencentrum b.v.
 • KvK nummer: 17195503
 • BTW nummer Nederland: NL8172.05.470.B01 
 • BTW nummer België: BE0676.654.578 

 

Social media

U kunt ons ook volgen via social media. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe producten, blog en verassende planten.

Facebook

Twitter

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.