Menu
Geen producten gevonden

»

Heesters

Informatie over heesters

Planten die houtachtige stelen ontwikkelen, worden heesters genoemd. Het is een groep planten met zeer uiteenlopende groei- en bloeiwijzen. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment heesters. Ze zijn gerangschikt in verschillende groepen, zodat u eenvoudig het juiste exemplaar kunt vinden. De grootste groepen hebben we alvast goed vindbaar gemaakt met een aparte pagina. Denk bijvoorbeeld aan de hortensia, de roos en de rhododendron. U kunt alle heesters vertrouwd online kopen in onze tuinplanten webwinkel, met de garantie dat er kwaliteit geleverd wordt. Onze webshop bevat actuele foto’s, zodat u kunt zien wat u bestelt. Wij leveren de heesters snel en de planten worden met de grootste zorg netjes verpakt. Dit maakt online bestellen van heesters in Nederland en België erg gemakkelijk.

 

Hortensia's bloeien van alle heesters misschien wel het langste en zijn in vele kleuren verkrijgbaar

 

Inspiratie Heesters:

Hortensia zijn een van de populairste heesters en in vele kleuren en soorten verkrijgbaar

 

De hortensia is een veelgebruikte heester voor de tuin en is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren.

Rozen bloeien vaak de gehele zomer en laten zich goed combineren met andere heesters en vaste planten zoals lavendel

 

Rozen zijn er in ontelbare kleuren en vormen. De meeste soorten bloeien de gehele zomer en laten zich goed combineren met bijvoorbeeld Lavendel.

 

In de schaduw voelt de rhododendron zich goed thuis

 

Rhodododron is een wintergroene heester die in het vroege voorjaar zorgt voor een kleurrijk plaatje.

 

Video's over Heesters:

 

 

Camelia's zijn er als herfstbloeier en voorjaarsbloeier. De bloemen zijn zeer opvallend en lijken op die van rozen waardoor de plant ook wel de roos van het voorjaar wordt genoemd.

 

 

Magnolia's zijn vooral bekend van hun bloei in het voorjaar, maar ken je deze Magnolia grandiflora al?

 

 

De pluimhortensia is beter geschikt voor een zonnige plek in de tuin dan de boerenhortensia. De Hydrangea paniculata 'Little Lime' blijft ook nog eens mooi compact.

 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.