Menu
Geen producten gevonden

Informatie over fruit

In onze webshop vindt u naast struiken en bomen ook fruitplanten. Het is niet echt moeilijk om een fruitboom te planten en er vervolgens vruchten van te oogsten. De soorten die we aanbieden in onze webwinkel zijn met zorg geselecteerd, om u te kunnen laten genieten van uw eigen fruitteelt. Bij fruit is het zo dat de oogst het ene jaar beter is dan het andere jaar. Zo kunt u het ene jaar bijvoorbeeld genieten van appels en peren, terwijl er het andere jaar weer volop pruimen en kersen zijn. Voor veel fruitliefhebbers is een halfstam of hoogstam fruitboom misschien te groot. In dat geval kunt u ook kiezen voor patiofruit. Patiofruit is een kleinere en compacte plant die het ook goed doet in bijvoorbeeld een pot op het terras. Dit patiofruit is online te bestellen.

Meer fruit in de tuin

Ook erg leuk om zelf te kweken zijn zuilappels. Deze fruitbomen dragen heel gemakkelijk en geven een heerlijke appel. Indien u weinig ruimte heeft in de tuin, is een leifruitboom wellicht iets voor u. Deze bomen zijn nu ook in duo’s online te bestellen. Zo heeft u duo-fruit in leivorm. Twee soorten fruit op één plant maakt van uw tuin zeker een spektakel. Deze bomen bestuiven elkaar immers goed. Fruit in de tuin zien groeien is ook erg aantrekkelijk voor kinderen. Zo leren ze al vroeg waar en hoe al die vruchten groeien en bloeien. Ze leren bovendien om te gaan met de natuur en kunnen tevens fruit plukken van hun eigen fruitboom. Uit ervaring weten wij dat het fruit van bomen uit eigen tuin heel lekker is. 
 

Zoekt u eigenlijk geen jonge maar stoere volwassen fruitbomen van de gaard dan kunt u eens kijken bij onze oude fruitbomen. Dit zijn fruitbomen met karakter. De meeste bomen hebben al jaren dienst gedaan in de professionele teelt en krijgen een tweede leven in uw tuin. Geniet van onze fruitbomen en bestel deze veilig en vertrouwd in onze online webwinkel.

 

Met fruitplanten kunt u zelf genieten van uw eigen fruitteelt. Daarnaast geven vele soorten fruitbomen prachtige bloesem

 

Inspiratie Fruit:

In deze fruitboomgaard zorgen appelbomen voor een kleurrijk geheel

 

Inspiratievoorbeeld Fruit

Met behulp van uw eigen fruitoogst maakt u heerlijke verse en gezonde smoothies

 

Inspiratievoorbeeld Fruit

 

Fruitplanten zorgen niet alleen voor heerlijke vruchten, maar ook voor kleurrijke bloesems in uw eigen tuin

 

Inspiratievoorbeeld Fruit

 

Video's over Fruit:

 

 

Inspiratievideo Fruit

 

 

Inspiratievideo Fruit

 

 

Inspiratievideo Fruit

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.