Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over patio-fruitbomen

Patiofruitbomen zijn een nieuwe aanwinst binnen het assortiment fruitbomen. Voor het eerst kunt u genieten van een rasecht fruit in een klein formaat. Deze fruitbomen zijn geënt op een speciale onderstam, waardoor de boom wat trager groeit. De oogst van deze fruitbomen is echter relatief gezien erg hoog. De meeste soorten zijn zelfbestuivend. Dat wil zeggen dat u maar één exemplaar nodig heeft om vruchten te verkrijgen. In ons assortiment vindt u ook sierappels. Deze zijn uitermate geschikt als bestuiver voor uw appelbomen. Ze zijn eetbaar, maar smaken echter niet zo lekker. Patiofruitbomen zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van fruit uit eigen tuin. Een waar genot! Onze fruitbomen komen van gespecialiseerde fruitbomenkwekerijen. Wij dragen zorg voor een goede aangroei na uw aankoop. Alle planten worden ook altijd gecontroleerd voor ze worden verzonden, en vanzelfsprekend worden de planten door ons goed onderhouden. 

Patio-fruitbomen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.