Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over zuilfruit

Zuilfruit zijn een aparte groep fruitbomen met een slanke zuilvormige groeiwijze; precies zoals de naam doet vermoeden. De fruitbomen in deze categorie worden ook vaak ‘ballerina fruitbomen’ genoemd. Zuilfruit is door zijn compacte groeiwijze ook geschikt voor een kleinere tuin of voor potten. De bloesem en vruchten ontwikkelen zich dicht tegen de opgaande hoofdstam.

Zuilfruit kenmerken en soorten

Zuilfruit is geënt op een speciale onderstam, waardoor de boom uiterst traag groeit. Bovendien vertakken deze fruitbomen nauwelijks. Ze blijven dus laag en smal en snoei is in de meeste gevallen niet nodig. De hoeveelheid appels en peren die aan deze fruitbomen groeit, is echter niet klein. Relatief gezien is de opbrengt zelfs zeer hoog te noemen. Bovendien is het fruit nog lekker ook!

Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u zuilfruitbomen in verschillende soorten. Meest compact groeiend en ook het bekendste zijn de zuilappels. Van deze appels zijn bovendien meerdere variëteiten beschikbaar. Elke variëteit krijgt zijn eigen smaak appels en hebben vaak ook een afwijkende kleur appel. De rassen zijn zelfbestuivend en geven dus vaak goed vruchten. Kruisbestuiving tussen de verschillende variëteiten is ook mogelijk. Bij Tuinplantenwinkel.nl kunt u onder andere de zuilappel ‘Gold Sensation’, ‘Green Sensation’, ‘Red Sensation’ en ‘Mcintosh’ kopen.

Zuilfruit kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Onze fruitbomen zijn van de beste kwaliteit en komen van gespecialiseerde fruitbomenkwekerijen. Een bij Tuinplantenwinkel.nl bestelde fruitboom staat dus altijd garant voor kwaliteit. Wij geven dan ook aangroeigarantie op alle fruitbomen en andere planten. De fruitbomen worden in pot geleverd en zijn daardoor het hele jaar door aan te planten. Bij het aanplanten kunt u de aarde in het plantgat verrijken met aanplantgrond. Deze kunt u samen met de fruitboom bestellen via de site. Voor uitgebreide plantinstructies kunt u deze pagina bekijken. Zo wordt het kweken van uw eigen fruit zeker een succes!

Zuilfruit

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.