U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Pyrus 'Condo' - zuilvorm | Zuilpeer | Tuinplantenwinkel.nl

Pyrus 'Condo' - zuilvorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Zuilpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: September
Beschrijving

Pyrus 'Condo' of Zuilpeer - Informatie:

Ook in een kleine tuin kunt u de lekkerste peren kweken. De groei van deze perenboom is smal en zuilvormig waardoor hij maar weinig ruimte opeist. Tegen een muur of los in de ruimte kunt u met deze Zuilpeer prima uit de voeten. De Pyrus communis 'Condo' is een smaakvol perenras met middelgrote vruchten en een geelgroene kleur en behoort tot de zuilfruit-bomen. Dit perenras is zelfbestuivend en draagt al snel vruchten; gemiddeld na twee jaar. De pluk vindt meestal plaats rond midden september.

 

Standplaats:

Geef deze fruitboom een zonnige standplaats. De Zuilpeer stelt weinig eisen aan de grondsoort. In de zon krijgen de peren een betere smaak en rijpen ze sneller. 

Snoei en Onderhoud:
Door de smalle groei is snoei nauwelijks nodig. Mocht de boom zijscheuten ontwikkelen dan mogen deze niet kruisen met de al aanwezige takken. Snoei de kruisende scheuten dan terug. Het snoeien kan het beste met een snoeischaar en kan plaatsvinden in de zomer of het late najaar/begin van de winter. Geef eventueel ook wat extra bemesting in het voorjaar. Wanneer deze perenboom op een zandgrond staat kunt u de boom in het voorjaar voorzien van wat extra kalk.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Pyrus 'Condo' - zuilvorm | Zuilpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.