» Malus domestica 'Gold Sensation' - zuilvorm

Malus domestica 'Gold Sensation' - zuilvorm

Product informatie

Nederlandse naam: Zuilappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 18x18 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend

Malus domestica 'Gold Sensation' of Zuilappel 'Gold Sensation' - Informatie:

Malus domestica 'Gold Sensation' is een appelboom met een zuilvormige groeiwijze en behoort tot de zuilfruit-bomen. Het is een kruising van de appelrassen Wycik (voor de zuilvormige groeiwijze) en Golden Delicious (voor de smaak). De tuinplant bloeit in april/mei met roze-witte bloemen, die uitgroeien tot een heerlijke, zoete (tot lichtzure) appel, die vanaf eind augustus geplukt kan worden. Door de zuilvorm van de Malus domestica 'Gold Sensation' groeien de appels bijna meteen op de stam en worden er nauwelijks zijtakken gevormd. Daardoor is deze tuinplant zeer geschikt voor de kleinere tuinen en in een bloembak op balkons. 

 

Standplaats:

Malus domestica 'Gold Sensation' houdt van een plaats in de volle zon of lichte schaduw in een goed waterdoorlatende bodem.

Snoei en onderhoud:

Door de trage groei en weinig vorming van zijtakken is snoei nauwelijks of niet nodig. Knip, indien nodig, die enkele tak in de winter terug.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus domestica 'Gold Sensation' - zuilvorm | Zuilappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.