Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over meerstammige krentenboom

Een van de meest geliefde soorten meerstammige bomen is de meerstammige Krentenboom. Deze boomsoort heeft vele mooie eigenschappen. Zo bloeit de meerstammige krentenboom in het voorjaar met prachtig witte bloemen. Deze bloemen verschijnen aan de boom, nog voordat hij blad krijgt. Ditzelfde blad geeft de meerstammige Krentenboom in het najaar een prachtige herfstkleur voordat het afvalt. De meerstammige Krentenboom heeft een grillige vertakking met soms wel 8 tot 10 stammen die vanaf de grond omhoog komen. 

Meerstammige krentenboom planten

Als u bij Tuinplantenwinkel.nl een meerstammige Krentenboom koopt, dan wordt deze altijd in pot geleverd. Dit betekent dat de boom het hele jaar door aangeplant kan worden; ook in de zomermaanden. Let er dan wel op dat de boom bij warme en droge periodes voldoende extra water krijgt. De kluit van de meerstammige Krentenboom is dan nog niet voldoende ontwikkeld om voldoende vocht uit de grond te zuigen. Wanneer de boom in het najaar of winter wordt aangeplant, heeft u naar het watergeven geen omkijken. Doorgaans is de grond in die periode vochtig genoeg. Daarnaast is de meerstammige Krentenboom dan ook in rust, waardoor hij weinig tot geen vocht en energie nodig heeft.

Meerstammige krentenboom snoeien en verzorgen

Een meerstammige Krentenboom heeft vanaf de grond stammen die enigszins door elkaar omhoog groeien. Op een gegeven moment komen er zijtakken aan de stammen, van waaruit de boom bladeren en bloemen krijgt. De hoogte waarop dit gebeurt, kunt u zelf bepalen. Door de zijtakken van de meerstammige Krentenboom tot op een bepaalde hoogte op te snoeien, kunt u meer of juist minder stam zichtbaar houden. Let er wel op dat eenmaal weggeknipte takken niet meer terugkomen. Dus hoger snoeien kan altijd, maar terug naar beneden nieuwe vertakkingen krijgen lukt niet meer. 

Meerstammige krentenboom

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.