Informatie over lei sierappel freja

Sierappel Freja heeft rood uitlopend blad. Naast de rood aangelopen bladscheuten verschijnt in het voorjaar ook een dieprood/roze bloesem. De bloesem zorgt bij deze leiboom zeker voor een WOW-effect. Ook in de zomer is dit een opvallende boom met rood aangelopen bladeren. De sierappels zelf zijn bij deze soort minder opvallend en hebben een donkerrood tot purperen kleur. In de winter blijven de appels vaak nog even aan de boom hangen alvorens deze worden gegeten door kleine vogels en merels.

Tuinplantenwinkel biedt deze lei sierappel freja aan als kleine leiboom op een relatief korte stam. Deze leiboom is ideaal om te plaatsen in de voortuin, ter camouflage van een schutting of muur of langs het terras. De boom is ook zeer goed geschikt voor kleine tuinen.

Lei sierappel Freja snoeien

Sierappels zijn erg gemakkelijk te snoeien. Dit kan in theorie het hele jaar door. De meeste ideale snoeimomenten zijn eind juni/begin juli en tijdens het najaar en de winter. De sierappel Freja kunt u snoeien met een snoeischaar of heggenschaar.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.