Menu
Geen producten gevonden

Informatie over clematis

Met hun vaak grote bloemen zijn ze niet te missen: Clematis. Bent u op zoek naar een kleurrijke klimmer, dan bent u hier aan het juiste adres. Het kleurenpalet van de clematis is eindeloos groot. Ook de klein gebloemde clematissen zijn juweeltjes. De rijke bloei van Clematis montana in het voorjaar kan moeilijk worden overtroffen. De bloemen van Clematis alpina vallen in eerste instantie misschien niet zo op, maar zijn van dichtbij net kleine kaboutermutsjes! Het online kopen van Clematis is geen probleem in onze tuinplanten webshop. U vindt er een mooie selectie van goede klimplanten, waaronder natuurlijk ook de clematis. Kunt u de juiste soort clematis niet vinden in onze online webshop? Stuur ons dan een mail. In ons plantencentrum hebben we nog meer soorten staan. Alle clematis worden binnen twee tot vier dagen geleverd, met garantie, keurig verpakt en dat alles tegen een goede prijs. 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.