Informatie over biologische fruitplanten

Biologische fruitplanten, wat zijn dat?

Met biologische groene & fruit is iedereen wel bekend. In de supermarkt omvat dit een steeds groter gedeelte van de totale groente- en fruitafdeling. Deze groente en het fruit zijn onbespoten en niet bemest met kunstmatige meststoffen. 

 

Tegenwoordig zijn er ook biologisch geteelde fruitplanten. Dit betekent dat tijdens de groei van deze biologische fruitstruiken geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De vruchten die later aan deze biologische fruitstruiken komen te groeien, zijn dus 100% biologisch geteeld. 

 

Biologische fruitplanten in soorten en maten

Het assortiment aan biologische fruitplanten, bestaat uit bessenstruiken, fruitbomen en kruidenplanten. Over elke categorie vindt u hieronder een korte toelichting. 

 

Biologisch geteelde bessenstruiken

We hebben verschillende soorten biologische bessenstruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bessen, bramen, frambozen, kiwi(bes), vijgen.

 

Biologisch geteelde fruitbomen

Naasts de biologische fruitstruiken, zijn er ook Biologisch geteelde fruitbomen. Bij de fruitbomen heeft u de keuze uit mini, laag en halfstam bomen. Om de vruchten van deze fruitbomen en -struiken biologisch te houden, is het van belang om zelf geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken Kies daarnaast als voeding voor deze Biologische fruitplanten voor een organische / biologische mest

 

Biologisch geteelde kruidenplanten

Het assortiment Biologische fruitplanten bestaat niet alleen uit echte fruitplanten maar ook uit diverse Biologisch geteelde kruidenplanten van PUUR.Deze kruidenplanten zijn direct na aankoop te gebruiken in de keuken. U hoef niet bang te zijn dat de planten bespoten zouden kunnen zijn met een of ander bestrijdingsmiddel, of dat er kunstmatige meststoffen in deze kruidenplanten aanwezig zijn. 

 

Biologische fruitplanten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde fruitplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920. De bezorging is daarnaast ook nog in goede handen, we bezorgen namelijk met onze eigen bezorgdienst. Zo zijn ook de Biologische fruitplanten veilig onderweg naar u. U herkent de biologisch gekweekte fruit- en kruidenplanten aan het groene BIO label in de foto's. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.