Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bijenbomen

Bijenbomen trekken zoals de naam al zegt bijen aan en zijn goed voor de biodiversiteit. De Tetradium daniellii heeft als Nederlandse naam bijenboom. Maar dit is niet de enige boom die bijen aantrekt. Zo zijn er nog verschillende bomen die bijen aantrekken zoals bijvoorbeeld ook de Heptacodium. Daarnaast trekken fruitbomen ook best wat bijen aan en deze zouden eigenlijk ook aan deze lijst toegevoegd kunnen worden. 

Bijenbomen planten en verzorgen

Vrijwel alle Bijenbomen houden van een wat voedselrijke bodem, voor het planten kunt u dan ook aanplantgrond gebruiken. De standplaats verschilt verder qua soort, maar ze houden vrijwel allemaal van een zonnige standplaats. Snoei is niet noodzakelijk, haal alleen beschadigde en kruisende takken weg. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om wat onderste vertakking weg te halen om er meer onderdoor te kunnen kijken. 

Bijenbomen kopen op Tuinplantenwinkel.nl

Alle bomen bij Tuinplantenwinkel.nl worden in pot geleverd en zijn daardoor het hele jaar door te planten en te bestellen. Bomen in pot hebben een goed wortelgestel en groeien makkelijk aan. U krijgt daarnaast aangroeigarantie op alle planten en bomen dus bent altijd verzekerd van een goed resultaat.

Bijenbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.