Menu
Geen producten gevonden

»

Betaalmethoden

Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten. Als u de logo's nog niet kent ziet u zie hier allemaal naast elkaar.

Ideal - gratis

Betalen met Ideal

Ideal is breed geaccepteerde betaalmethode in Nederland. Iedereen die aan internetbankieren doet is er mee vertrouwd. U betaald vanuit uw eigen bank binnen een beveiligde omgeving. Een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland

Paypal - gratis

Betalen met Paypal

Paypal is een wereldwijd betaalsysteem. Het is heel makkelijk omdat u snel geld kan overmaken zonder daarbij al uw betaalgegevens bij de hand te hoeven hebben. U dient hiervoor wel een account aanmaken bij Paypal. Ga voor uitgebreide informatie hierover naar de website van Paypal.

Mastercard - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard.

Visa - gratis

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Visa.

American Express - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder American Express.

Mister Cash - gratis

Betalen met Mister cash

Via het Belgische Bancontact - Mister Cash kunt u bij tuinplantenwinkel ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen. Uw bestelling wordt vervolgens gewoon binnen 2-4 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Afterpay

Achteraf betalen is mogelijk bij bestellingen tot €500,-.

Bij eerste keer betalen met Afterpay tot €250,-.

Betalen met Afterpay

AfterPay voert voor Tuinplantenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Cadeaubon

Betalen met een cadeau-bon

Heeft u een cadeaubon van Tuinplantenwinkel ontvangen? Dan kunt u deze verzilveren bij het afronden van uw bestelling. Op de cadeaubon staat een code vermeld. Deze code kunt u invullen wanneer u gaat betalen. Het corresponderende bedrag wordt automatisch van het totale orderbedrag afgetrokken. Het gebruik van de Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon is gebonden aan een aantal voorwaarden:

 • Een cadeaubon uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend inwisselbaar bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl.
 • Uw cadeaubon voor Tuinplantenwinkel.nl kan niet worden ingewisseld bij Neutkens Planten- en bomencentrum en vice versa.
 • Een cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is niet inwisselbaar tegen geld.
 • De cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is geldig voor onbepaalde tijd.
 • Een gekochte cadeaubon bij Tuinplantenwinkel is éénmalig bruikbaar.
 • De cadeaubon dient in één keer besteed te worden; een eventuele restwaarde komt te vervallen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Houd hier rekening mee.
 • Per bestelling kan maximaal één cadeaubon worden verzilverd.
 • Op iedere cadeaubon vindt u een unieke code die kan worden ingevoerd bij het afronden van de bestelling. Deze code wordt eenmalig verstrekt.
 • Bij het invoeren van uw code wordt de waarde behorende bij de code in mindering gebracht op de totaalprijs van uw bestelling.
 • Een cadeaubon besteld via tuinplantenwinkel.nl wordt altijd gratis verzonden.
 • Cadeaubonnen zijn bij aankoop uitgesloten van de 10% korting die geldt voor bestellingen via www.tuinplantenwinkel.nl boven de €250,- en tellen ook niet mee in dit bedrag.

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 7515 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.