Menu
Geen producten gevonden

»

Betaalmethoden

Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten. Als u de logo's nog niet kent ziet u zie hier allemaal naast elkaar.

Ideal - gratis

Betalen met Ideal

Ideal is breed geaccepteerde betaalmethode in Nederland. Iedereen die aan internetbankieren doet is er mee vertrouwd. U betaald vanuit uw eigen bank binnen een beveiligde omgeving. Een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland

Bankoverschrijving - gratis

Betalen met Bankoverschrijving

Betalen met bankoverschrijving is van oudsher de manier om betalingen uit te voeren. Ideal is de moderne variant van dit systeem. Bij betalen met bankoverschrijving voert u zelf de betaling uit bij uw bank. U maakt het bestelbedrag over, op het door Multisafepay via e-mail toegestuurde rekeningnummer. In de e-mail vindt u ook het betalingskenmerk. Het is belangrijk om dit betaalkenmerk altijd te vermelden.

Let op: Als u voor deze methode kiest, kan het een aantal dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. Er wordt pas geleverd, wanneer wij de betaling ontvangen hebben van Multisafepay. De levertijd kan daardoor langer zijn dan 2 tot 4 werkdagen. Als u dit niet wilt kunt u het beste kiezen voor een alternatieve betaalmethode.

Mastercard - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard.

Visa - gratis

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Visa.

American Express - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder American Express.

Mister Cash - gratis

Betalen met Mister cash

Via het Belgische Bancontact - Mister Cash kunt u bij tuinplantenwinkel ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen. Uw bestelling wordt vervolgens gewoon binnen 2-4 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Afterpay - gratis

 

Betalen met Afterpay

AfterPay voert voor Tuinplantenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor ju klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Cadeaubon

Betalen met een cadeau-bon

Heeft u een cadeaubon van Tuinplantenwinkel ontvangen? Dan kunt u deze verzilveren bij het afronden van uw bestelling. Op de cadeaubon staat een code vermeld. Deze code kunt u invullen wanneer u gaat betalen. Het corresponderende bedrag wordt automatisch van het totale orderbedrag afgetrokken. Het gebruik van de Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon is gebonden aan een aantal voorwaarden:

 • Een cadeaubon uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend inwisselbaar bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl.
 • Uw cadeaubon voor Tuinplantenwinkel.nl kan niet worden ingewisseld bij Neutkens Planten- en bomencentrum en vice versa.
 • Een cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is niet inwisselbaar tegen geld.
 • De cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is geldig voor onbepaalde tijd.
 • Een gekochte cadeaubon bij Tuinplantenwinkel is éénmalig bruikbaar.
 • De cadeaubon dient in één keer besteed te worden; een eventuele restwaarde komt te vervallen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Houd hier rekening mee.
 • Per bestelling kan maximaal één cadeaubon worden verzilverd.
 • Op iedere cadeaubon vindt u een unieke code die kan worden ingevoerd bij het afronden van de bestelling. Deze code wordt eenmalig verstrekt.
 • Bij het invoeren van uw code wordt de waarde behorende bij de code in mindering gebracht op de totaalprijs van uw bestelling.
 • Een cadeaubon besteld via tuinplantenwinkel.nl wordt altijd gratis verzonden.
 • Cadeaubonnen zijn bij aankoop uitgesloten van de 5% korting die geldt voor bestellingen via Tuinplantenwinkel.nl met een waarde van minimaal €795,-. De waarde van de cadeaubon telt niet mee in de bestelwaarde.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.