Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. Bij tuinplantenwinkel.nl bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten. Als u de logo's nog niet kent ziet u zie hier allemaal naast elkaar.

Ideal - gratis

Betalen met Ideal

Ideal is breed geaccepteerde betaalmethode in Nederland. Iedereen die aan internetbankieren doet is er mee vertrouwd. U betaald vanuit uw eigen bank binnen een beveiligde omgeving. Een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland

Bancontact - gratis

Betalen met Mister cash

Via het Belgische Bancontact kunt u bij tuinplantenwinkel ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen. Uw bestelling wordt vervolgens gewoon binnen de bij de producten aangegeven levertijd bij u thuisbezorgd.

Bankoverschrijving - gratis

Betalen met Bankoverschrijving

Betalen met bankoverschrijving is van oudsher de manier om betalingen uit te voeren. Ideal is de moderne variant van dit systeem. Bij betalen met bankoverschrijving voert u zelf de betaling uit bij uw bank. U maakt het bestelbedrag over, op het door Multisafepay via e-mail toegestuurde rekeningnummer. In de e-mail vindt u ook het betalingskenmerk. Het is belangrijk om dit betaalkenmerk altijd te vermelden.

Let op: Als u voor deze methode kiest, kan het een aantal dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. Er wordt pas geleverd, wanneer wij de betaling ontvangen hebben van Multisafepay. De levertijd kan daardoor langer zijn dan de bij de producten aangegeven levertijd. Als u dit niet wilt kunt u het beste kiezen voor een alternatieve betaalmethode.

Mastercard - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard. 

Visa - gratis

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Visa. 

American Express - gratis

Betalen met Mastercard

Bij tuinplantenwinkel.nl kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder American Express. 

In 3 - (toeslag 3,5%)

Betalen met In 3

Met 'in 3' betaalt u gemakkelijk in drie termijnen het minimale bestelbedrag is 100,00 euro en het maximale bestelbedrag is 3000,00 euro voor deze betaalmethode. Na betaling van de eerste termijn gaan wij direct aan de slag met de levering van uw bestelling. U ontvangt automatisch een herinnering wanneer u de 2e en 3e termijn dient te betalen. De 2e betaaltermijn ligt na 30 dagen en de 3e termijn 60 dagen na het moment van aankoop. Deze e-mails ontvangt u via Payin3.nl.

Voor betalingen met 'in 3' geldt een toeslag van 3,5% over het totale orderbedrag. Deze toeslag wordt automatisch berekend wanneer u kiest voor deze betaalmethode.

Afterpay - (toeslag 3,5%)

 

Betalen met Afterpay

AfterPay (Riverty) voert voor Tuinplantenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor ju klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Voor betalingen met Afterpay geldt een toeslag van 3,5% over het totale orderbedrag. Deze toeslag wordt automatisch berekend wanneer u kiest voor deze betaalmethode.

NOTYD

 

Betalen met Notyd

Uitsluitend voor tuinprofessionals bieden wijde mogelijkheid tot betaling op rekening met NOTYD.

 

 

Fysieke en Digitale Cadeaubon

Betalen met een cadeau-bon

Heeft u een cadeaubon van Tuinplantenwinkel ontvangen? Dan kunt u deze verzilveren bij het afronden van uw bestelling. Op de cadeaubon staat een code vermeld. Deze code kunt u invullen wanneer u gaat betalen. Het corresponderende bedrag wordt automatisch van het totale orderbedrag afgetrokken. Het gebruik van de Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon is gebonden aan een aantal voorwaarden:

  • Een cadeaubon uitgegeven door Tuinplantenwinkel.nl is uitsluitend inwisselbaar bij aankopen via www.tuinplantenwinkel.nl.
  • Uw cadeaubon voor Tuinplantenwinkel.nl kan niet worden ingewisseld bij Neutkens Planten- en bomencentrum en vice versa.
  • Een cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is niet inwisselbaar tegen geld.
  • De cadeaubon van Tuinplantenwinkel.nl is geldig voor onbepaalde tijd.
  • Een gekochte cadeaubon bij Tuinplantenwinkel is éénmalig bruikbaar.
  • De cadeaubon dient in één keer besteed te worden; een eventuele restwaarde komt te vervallen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Houd hier rekening mee.
  • Per bestelling kan maximaal één cadeaubon worden verzilverd*.
  • Op iedere cadeaubon vindt u een unieke code die kan worden ingevoerd bij het afronden van de bestelling. Deze code wordt eenmalig verstrekt.
  • Bij het invoeren van uw code wordt de waarde behorende bij de code in mindering gebracht op de totaalprijs van uw bestelling.
  • Een cadeaubon besteld via tuinplantenwinkel.nl wordt altijd gratis verzonden.

* = Als u meerdere cadeaubonnen van Tuinplantenwinkel.nl wenst te verzilveren, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice alvorens u een bestelling plaatst.

Tuinplantenwinkel.nl cadeaubon verzilveren

Belangrijk: Bij het verzilveren van uw cadeaubon of kortingscode kan het voorkomen dat de minimale orderwaarde na het invullen van de code onder de € 50,- uitkomt. Onze webwinkel zal dan de order niet meer accepteren. Dit is een fout in het systeem dat helaas niet op korte termijn op te lossen is.

U heeft uiteraard wel recht op de waarde van de cadeaubon / kortingscode. We willen u vragen om de bestelling te plaatsen zonder gebruik te maken van de code en ons direct nadat u de bestelling gedaan heeft een e-mail te sturen met daarin de code van uw cadeaubon of kortingscode. We zullen er dan voor zorgen dat u de waarde daarvan zo snel mogelijk teruggestort krijgt op uw rekening.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen met uw vraag. Onze medewerkers van de klantenservice zullen uw vraag snel beantwoorden.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.