Menu
Geen producten gevonden

Informatie over lei sierappel red sentinel

Zowel in het voor- als najaar is deze leiboom een echte aandachtstrekker. In april-mei verschijnen er overal roze bloemknopjes te midden van het nieuwe jonge blad. De bloesem is vervolgens wit(roze) van kleur. Na de bloesem begint de boom in grote getale appeltjes te vormen die in het najaar vuurrood verkleuren. In de herfst en winter blijven de appeltjes lang aan de boom hangen. 

Lei sierappel Red Sentinel snoeien en verzorgen

Het snoeien van de Lei sierappel Red Sentinel kan in de zomer en/of winter plaatsvinden. Door de takjes een klein beetje terug te snoeien ontstaat een steeds dichter netwerk van takken en blaadjes. Online snoeitips voor leibomen zoals de sierappel vindt u hier. Door de gevoeligheid voor luis staan deze leibomen het beste op een open plek zodat de wind lekker door de bomen heen kan waaien. 

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.