Informatie over bamboestokken

Bamboestokken, elke zichzelf respecterende tuinman en -vrouw heeft wel een hoekje met een voorraadje ervan. Dik, dun, kort, lang...ze komen overal en altijd van pas! 

 

Zijn bamboestokken sterk?

Jazeker. Bamboestokken zijn erg sterk. Er moet heel veel kracht op komen voordat ze breken. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg duurzaam. Ze gaan, ondanks dat ze licht van gewicht zijn, jarenlang mee. Ten slotte zijn bamboestokken naar verhouding niet duur. Vandaar ook dat ze veelvuldig professioneel toegepast worden op boomkwekerijen.

 

Waarvoor worden bamboestokken gebruikt?

Bamboe en bamboestokken kennen een brede toepassing voor vele doeleinden. We beperken ons hier tot de ondersteunende taken die bamboestokken aan planten kunnen geven. Er zijn verschillende maten bamboestokken, zodat er voor elke toepassing wel een geschikte lengte en dikte verkrijgbaar is.

 

Daarnaast gebruikt Tuinplantenwinkel.nl bamboestokken om zijn eigen leirekken voor de leibomen series Small, Basic en Classic te vervaardigen. Elke serie heeft zijn eigen maten en lengtes bamboestokken. Om deze leibomen na het plaatsen in de tuin te kunnen koppelen, zijn er per serie speciale sets bamboestokken leverbaar. Deze sets worden meestal in de leibomenpakketten aangeboden, maar kunnen ook los besteld worden. 

 

Bamboestokken kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Op Tuinplantenwinkel.nl kunt u de sets bamboestokken die als koppeling tussen leibomen onderling dienen, kopen. Zo'n set bestaat, afhankelijk van de serie waarvoor ze dienen, uit 5 tot 7 bamboestokken van verschillende lengtes. Deze sets kunnen bij u thuis worden bezorgd. In onze winkel in Knegsel hebben we nog meer maten liggen. Het begint bij 90 cm en eindigt bij bamboestokken met een lengte van 420 cm. Deze kunnen per stuk gekocht worden, maar kunnen we niet bij u thuis bezorgen. Ze worden alleen in onze winkel in Knegsel verkocht. 

 

Bamboestokken per bundel

 

Inspiratie Bamboestokken:

bamboestokken voor insectenhotel

 

Bamboestokken kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden, opbinden van planten, als steun en voor het maken van een insectenhotel. 

bamboestokken in de moestuin gebruiken

 

In de moestuin worden bamboestokken veel gebruikt bij het opbinden en ondersteunen. 

 

bamboestokken per pakket te koop

 

Bamboestokken zijn per bundel van een bepaald aantal stuks te koop, voor het koppelen van onze leibomen maar ook voor ander gebruik. 

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.