Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over leibomen - small-serie

Naast de grote leibomen uit de Basic- en Classic-serie vindt u op Tuinplantenwinkel ook kleinere leibomen. Het bescheiden formaat maakt deze leibomen ideaal voor de kleinere ruimten en voor korte afstanden. U kunt deze leibomen bijvoorbeeld gebruiken ter camouflage van een korte muur of kleine schuur. Ook in een voortuin zijn deze leibomen uit de Small-serie goed toe te passen. De beperkte stamhoogte zorgt er dan voor dat u in de woonkamer vrij zit van passerend verkeer. Tegelijkertijd valt er nog voldoende daglicht naar binnen door de beperkte hoogte.
 

Het frame dat gebruikt wordt voor de leibomen in de Small-serie heeft een breedte van 120 en hoogte van 90 centimeter. Naast het frame is ook de stamhoogte van de leibomen uit deze small-serie kleiner. De stamhoogte is de hoogte gemeten van de voet van de stam tot aan de onderste etage van het frame.
 

Rekgrootte leibomen uit de Small-serie van tuinplantenwinkel.nl
 Dit is de afmeting van het frame dat u vindt in een leiboom uit de Small-serie.
 

Het frame van de leibomen uit deze Small-serie is opgebouwd uit 5 etages waaraan hoofdtakken zijn aangebonden. De hoofdtakken vormen de slagaders van een leiboom en worden nooit weg gesnoeid. De zijtakken hiervan, kunt u ieder jaar voor een deel terugsnoeien. Na een aantal jaar ontstaat, afhankelijk van de soort, een dichte of halfopen leiboom. Over het snoeien en onderhoud van leibomen vindt u alle informatie in dit blog.
 

Als u van plan bent meerdere bomen naast elkaar te plaatsen is dat geen enkel probleem. De minimale tussenafstand is 120 centimeter. Bij deze afstand staan de frames van de leibomen tegen elkaar. Het is ook mogelijk de plantafstand te vergroten. Door de frames vervolgens met elkaar te koppelen kunt u de leibomen naar elkaar toe laten groeien. Op die manier heeft u vaak iets minder bomen nodig maar geniet u nog steeds van een prachtig resultaat.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.