Informatie over lei sierpeer calleryana chanticleer

De Leipeer 'Chanticleer' begint al vroeg in het voorjaar met een wit bloesemkleed om vervolgens snel in het blad te schieten. Het blad van deze Lei sierpeer blijft verrassend lang aan de boom in de herfst. Dat is extra fijn wanneer u extra lang tegen een dichte wand aan wilt kijken. Er komen geen vruchten  aan de Lei sierpeer zoals bij een sierappel. Het blad verkleurt in het najaar afhankelijk van de standplaats geel tot oranje. 

Lei sierpeer calleryana Chanticleer planten en snoeien

Zet de sierpeer op een plaats in de zon of halfschaduw. Het scherm van deze lei sierpeer zal behoorlijk dicht groeien maar niet zo dicht als bij andere leibomen. Een leiboom dient minimaal eenmalig per jaar gesnoeid te worden. De beste snoeitijd is in de zomer rond juli/augustus of in de winter. Snoei of scheer langs het scherm af zodat de hoofdtakken in tact blijven. Indien nodig kan rond mei de boom bemest worden met bijvoorbeeld Culterra

Lei sierpeer calleryana Chanticleer kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Lei sierpeer Chanticleer bieden we in diverse vormen aan op Tuinplantenwinkel.nl. De Classic versie is de klassieke variant van de leiboom, een hoge stam met daarboven het leirek. Daarnaast Hebben we bijvoorbeeld ook de scherm variant, deze is uitermate geschikt om bijvoorbeeld lelijke muren te maskeren. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.